2777
2789
عنوان

40 ساااااااااااال بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 15827 بازدید | 449 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۴۰ سال دیگه میشم ۸۶ سال،وقطعا میدونم تو اون دنیا چونه میزنم که سیخو کمتر داغ کنن،دهنم جای قیف بزرگ سرب داغ رو نداره واین دست موضوعات🤕😈

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
2804

۸۰ سالم می شه نمی دونم چه سرنوشتی دارم از ایندم می ترسم اگه نمرده باشم حتما وضعیتم بهتر از حالا باید باشه چون پیرم امیدم به مردنه ، شاید نصف نگرانی های حالا رو نداشته باشم ،یا خدا عاقبتم بخیر باشه 😔 هر سال که برام گذشته غبطه خوردم به سال قبلی 🥺

دارم میرم عروسی نوه ام 😍

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

من ۷۶ سالمه مطمئنم زیر خاکم اگه بخوام از زیر خاک یک تاپیک بزنم میگم زندگی تو دنیا خیلی کوتاهه صلاً غصه‌شو نخورید حرص نخورید بخواید یا نخواید تموم میشه سعی کنید حق الناس گردنتون نباشه و تا می‌تونید از لذت‌های خوب دنیا استفاده کنید 

خرده نگیرید 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
اخ جووووون مادرشوهرم مرده اون موقعخودم زنده باشم یا مرده فرقی نمیکنهمهم اینه اون زمان مادرشوهرم به س ...

😂😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

۶۴ سالمه دارم با نوه هام بازی می‌کنم 😍

انشاالله به همه آرزوهاش هام رسیدم 

یه خونه دارم روی زمین که برای خودمونه سند بنام خودمونه 

هم دختر دارم هم پسر 

امید وارم هیچ اثری از اسرائیل نباشه دیگه بسه همون فلسطین 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
90 ساله میشم همین و احتمالا سالهاست مردم و زیر خاک تجزیه هم شدم

نه بابا داری اینجا تاپیک میزنی دندون مصنوعی هامو چجوری تمیز کنم عین روز اولش بشه🤣🤣🤣🤣😁

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
2809