2777
2789

بر عکس شده نصف بیشتر نظرات واسه آقایونه 

پرنسسا چقدر بیکار شدن سر کار نمیرن تو سایت زنونه خاله زنک بازی در میارن

با یه مشت سیبیل تو چادر گل گلی تصورشون میکنم که اومدن سایت سبزی پاک میکنن غیبت خارشوهر راه انداختن😂🫵🫵

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند

تاپیک یکی مونده به اخرمو بخون میفهمی که دامنم میپوشن

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلیییی کم ب چشمم خورده همچین موردی

بعد بااینکه خیلیم فعالم تاحالا زیاد پیش نیومده درخواستی دوستی بدن یا هرجور دیگ مزاحمت ایجاد کنن

بخاطر همون مشکلی با وجودشون ندارم(اونایی ک بی آزارن ن اونایی ک مریضن)

من خیلیییی کم ب چشمم خورده همچین موردیبعد بااینکه خیلیم فعالم تاحالا زیاد پیش نیومده درخواستی دوستی ...

چون تاپیکی نزدی که به‌ چشمشون بیاد پرنسسا درخواست زیاد میدن اگرنه 

نرن دیگه

چون تاپیکی نزدی که به‌ چشمشون بیاد پرنسسا درخواست زیاد میدن اگرنه نرن دیگه

ن ربطی نداره ک

خیلیام تاپیکی نمیزنن ولی از تو کامنتا بهشون درخواست داده میشه

من ک همون تعداد کم رو هم رد میکنم

کلا همه رو چ خانوم چ اقا 

وقتی نمیشناسم چرا قبول کنم ک بیاد حرف چرت و پرت بزنه اخرم معلوم شه خانوم نیس

اولا مطمئن باش تو اونقدر مهم نیستی که امسال ما بیان خاله زنک بازیه تورو بکنم و در ضمن تو نیاز نیست م ...

می‌بینم که یه نر داره از فکر و ذهن خراب میگه 

جوک آخر ۲۰۲۴ باشه؟؟

نیازی به گفتن نیست معلومه خاله زنکی 🫵😂

اولا مطمئن باش تو اونقدر مهم نیستی که امسال ما بیان خاله زنک بازیه تورو بکنم و در ضمن تو نیاز نیست م ...

ضمنا امثال درسته خاک بر سر 

می‌بینم که یه نر داره از فکر و ذهن خراب میگه جوک آخر ۲۰۲۴ باشه؟؟نیازی به گفتن نیست معلومه خاله زنکی ...

آنقدر حالم بهم میخوره از آدمایی مثل تو ازخودراضی و عیناً کسایی که مثل میمون قیافه میگیرن، 

آخه تو ، چی تو خودت تو خانوادت تو فامیلت تو زندگیت دیدی که حس میکنی مردا بخاطر تو اومدن تو یک سایت تبادل نظر 😂😂 

وقتیم که تو سایت ثبت‌نام میکنی جنسیت آقا هم داره 

و در رابطه با امثال هم ببخشید تصحیح کیبوردم اطلاع نداشت شما استاد ادبیات فارسی و املا مناطق محرومین

آنقدر حالم بهم میخوره از آدمایی مثل تو ازخودراضی و عیناً کسایی که مثل میمون قیافه میگیرن، آخه تو ، چ ...

میمون هفت جد و آبادته حالت از خودت بهم بخوره بچه‌خشگل النگوهات نشکنه 

نیست تو خودم و خانواده و فامیل خاله زنک صدا نازک ندیدم عادت ندارم 

کیبوردت مشکل نداره انقد جای مغزت با جاهای دیگه عوض شده مغزت ریده خاله زنک بیچاره 

آنقدر حالم بهم میخوره از آدمایی مثل تو ازخودراضی و عیناً کسایی که مثل میمون قیافه میگیرن، آخه تو ، چ ...

تو خودت تو مناطق محرومی بدبخت