2777
2789
عنوان

ازدواج کنین ازدواج خوبش خوبه

227 بازدید | 16 پست

لذت داشتن شوهر خوب با اخلاق با ایمان که در کنارش پیشرفت کنی و حمایتت کنه و عاشق هم باشین قابل مقایسه با هییییچ تفریح مجردی چ تنهایی چ خوشگذرونی با پسرا و دوستا نیست چون همه موقتین و بعد یمدت ادم به خودش میاد میبینه خلع روحیش پر نشده

به تو

ادم مگه نمیتونه با شوهرش خوش بگذرونه بعد اینکه رشته خوبی قبول شد زمان کنکور بجای خوش گذرونی تلاششو کرد و چند سال گذشت و مسیر زندگیش مشخص شد اشکالی نداره ازدواج اینو مشاور گفت بهم 

هیچ دوستی برا ادم نمیمونه هیچکدوم

تو رابطه بودن و دوست اجتماعی بودن با پسرایی ک لاشین خوش گذرونی میکنن و متعهد نیستن هیچ لذتی نداره

دعا کنین مرد خوب سر راه هممون قرار بگیره و با شناخت زیاد ازدواج کنیم

ادمایی ک تو نی نی سایت میبینم هی از متاهلی مینالن اکثرا تاپیکاشونو میخونم یا سن کم ازدواج کردن و حتی دانشگاه نرفتن یا شوهر محدود میکنه مریضه دست بزن داره فحش میده هیچوقت ندیدم کسی مزد خوبی داشته باشه و این حرفارو بزنه

ک البته مرد خوب کمه مرد با ایمان با اخلاق پاک کمه ایشالا قسمت هممون

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که برعکس یه سری شکست خورده که طرز فکرشون منفی هست ضد مرد ضد زندگی هستن حس خوب دادین برای ازدواج

دعا میکنم ما مجردا روزای خوب رو‌بیینیم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

هر کس دنیا رو از پنجره تجربیات خودش به ما نشون میده 

شخصی که تو متاهلی شکست خورده چیزی جز غم و شکست نمیتونه نشون بده.

و کسی هم که موفق شده مثل شما چیزی جز موفقیت نشون نمیده به ما.

ما باید افراد با تجربیات مختلف رو برسی کنیم و یک نگاه جامع و کامل به اون پدیده داشته باشیم.

به قول گفتنی شنونده باید عاقل باشه

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
ممنون که برعکس یه سری شکست خورده که طرز فکرشون منفی هست ضد مرد ضد زندگی هستن حس خوب دادین برای ازدوا ...

آخه جرات نداریم ماها حرفی بزنیم، الان تو تاپیک بغلی چون همسرش محدودش میکنه میگه خوش بحال مجردا و .....، اومدم بنویسم همه ی مردا مثل همسر شما نیستن، من با اینکه مجردی خیلی خوبی داشتم الانمو بیشتر دوس دارم بیخیال شدم و پاک کردم و گفتم الان خورده میشم توسط کاربرا

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
باز این بچه مچه ها ی نوعروس رفتن بالا منبر😐😑

عزیزم چه حرفیه میزنی

آدم اگه همسر و شریک زندگی خوب گیرش بیاد واقعا ازدواج خیلی چیز خوبیه 

البته به شرط خوب بودن خانوم همسر هم خوب میشه 

خدا قشنگ میچینه ❤️🌱

2810