2777
2789
عنوان

الان فروش طلا به خاطر خرید ماشین چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 25 پست
عزیزمممبارکتون باشه پیشاپیشحتما حتما ماشینو پیش کارشناس رنگ وبدنه وفنی ببرید

ممنون

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه

ماشین وسیله ی مصرفیتونه

پس برای چی پس انداز میکنید؟

اگر میگفتی برای سرمایه گذاری،میگفتم نه چون طلا سرمایه ی امن تریه و رشد خوبی داره

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

من امروز رفتم سکه هامو فروختم گفت فردا میریزه به حسابم شنبه سکه ضرب ۱۴۰۳ وارد بازار میشه ترسیدم افت ...

ینی جای سکه تمام بهار سکه جدید تری میاد؟ماهم یدونه داریم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

طلا فروختن اشتباه واسه ماشین

منم خواستم همچین کاری کنم ولی دلم نیومد طلاهامو بفروشم 

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

طلا فروختن اشتباه واسه ماشینمنم خواستم همچین کاری کنم ولی دلم نیومد طلاهامو بفروشم

ما با پول کارگری اگه طلا نفروشیم هیچوقت نمیتونیم بخریم

ما با پول کارگری اگه طلا نفروشیم هیچوقت نمیتونیم بخریم

منم کارگرم ولی سعی دارم بعدا بفروشم خونه بخرم بعدا ماشین

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

سکه امامیو. چند برداشت؟

دو تا نیم و یه ربع فروختم

نیم هر کدوم 27500 ربع 17

از هر کدوم 300 کم کرد

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
ینی جای سکه تمام بهار سکه جدید تری میاد؟ماهم یدونه داریم

اینجور گفتن  توی نت هست ضرب سکه 1403 من فروختم اما خواهرام نفروختن میگن میخوان مردم بفروشن بعد گرون کنن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد