2777
2789
عنوان

خستگی از تنم بیرون نمیاد

58 بازدید | 6 پست

من سرما خوردم ولی بخاطر امتحان مجبور شدم بیدار بمونم اومدم ی ۲ ، ۳ ساعتی خوابیدم انقدد خسته بودم از بدن درد و خستگی بیدار شوم خوابم نمباد خستگیم تو بدنما چیکار کنم 

حموم نمیتونم برم پریودم 😭😭

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

بیام ماساژت بدم سوپ درست کنم شلغم و دارو و میوه بدم خوب شی زود؟

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بیام ماساژت بدم سوپ درست کنم شلغم و دارو و میوه بدم خوب شی زود؟

نیازمندم🥺😂 از ی طرف کمرم درد میکنه از ی طرف شکمم اصن نمیدونم برادهر کدوم باید چیکار کنم🥺😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازمندم🥺😂 از ی طرف کمرم درد میکنه از ی طرف شکمم اصن نمیدونم برادهر کدوم باید چیکار کنم🥺😭

بیام کیسه نمکمم بیارم بزار رو دل اروم شه.

کاش ابجیم بودی دستم بهت میرسید😢

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بیام کیسه نمکمم بیارم بزار رو دل اروم شه.کاش ابجیم بودی دستم بهت میرسید😢

چقد مهربونی تووووو قربونتت برمممم❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد مهربونی تووووو قربونتت برمممم❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺🥺

خدانکنه😗😙