2777
2789
عنوان

کیا همسرشون فیلم ناجور میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4988 بازدید | 187 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین بار که فهمیدم گفتم بهش که دوست ندارم ببینی و گفت باشه ولی بعد دیدم الکی گفته. دیگه چیزی نگفتم چون دوست ندارم الکی منو مسخره خودش کنه و بگه باشه نمیبینم ولی بازم نگاه کنه. 

2805
ولی یه متاهل چرا باید ببینه آخه😶

شوهر من میگه جنبه آموزشی داره و کاری انجام نمیدم باهاش هر وقت دیدی کاری میکنم بزن بکش منو فقط بعضی وقتا ک توانش ندارم میبینم ک بتونم رابطه کنم و میگه همه مردا اینجورین 

شوهر من میگه جنبه آموزشی داره و کاری انجام نمیدم باهاش هر وقت دیدی کاری میکنم بزن بکش منو فقط بعضی و ...

چه ربطی دارع جنبه اموزشی یعنی هرچی مبینه سر تو پیاده کنه معنیش اینه

شوهر من میگه بخدا خودارضایی نمیکنم هر وقت دیدی خودارضایی میکنم بزن بکش منو میگه همه مردا بعضی وقتا ب ...

ارواح خودش واسه  منم میبینه ولی چکار کنم همیشه هم میگم نکن نبین فایده ندارد 

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇
شوهر من میگه جنبه آموزشی داره و کاری انجام نمیدم باهاش هر وقت دیدی کاری میکنم بزن بکش منو فقط بعضی و ...

زمانی ک ما کلاس ازدواج رفتیم ب ما گفتن ببینید ولی دونفری باهم ....چون جنبه آموزشی داره و ما خیلی با هم دیدیم ک رومون ب هم باز شه

2809