2777
2789
عنوان

از فکر اینکه بچم اتیسم داشته باشه شب وروز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 120 پست
مرسی عزیزم خداکنه چجور کمکش کنم

دیحیتال رو قطع کن

جلو بچه جر و بحث نکنید

در مقابل بچه صبور باش باهاش بازی کن، مکعب بچینید روی هم توپ بازی قصه بگو شعر بخونید فرم asq بهداشتم برو پر کن، هر وقت کلمه ای گفت بهش پاداش بده اگه لازم شد گفتار درمانی هم ببر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من همه اینارو بلده ولی کلمه میگه و جمله کامل نمیگه.در حد مامان بیا مثلا میگه.۳سالشه میتونه اتیسم ...

نه عزیزم خیلی بعیده 

نهایت گفتار درمان ببریدش زبونش باز میشه انشالله 

دیحیتال رو قطع کنجلو بچه جر و بحث نکنیددر مقابل بچه صبور باش باهاش بازی کن، مکعب بچینید روی هم توپ ب ...

الان کلمه در خد پنجاه تا میگه انقدر که باهاش کار کردم اما انگار مغزم پوچ شده چون یسری چیزار وهرچی میگم بلد نیست تکرار کنه

اره خیلی زیاد فقط کلمه میگه جمله در حد مامان بیا میگه.تو گوشی الف ب رو میگفت ولی وقتی من میگم بگو لج ...

دختر منم دقیقا همینه پیش غریبه ها یه کلمه حرف نمیزنه کلمه هم کم میگه در حد پنجاه تا

قربونت بشم عزیزم اره تو نی نی سایت دیدم که بچه های بی بی دیجیتال هم خیلی علایمش رو دارن اما تو طیفش ...

عزیزم بایدددددددد دیجیتال کامل قطع بشه

گوشی تلویزیون آهنگ قصه کتاب 

اگه بدونی من چقد حرص میخورم از دست خودم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

نه عزیزم خیلی بعیده نهایت گفتار درمان ببریدش زبونش باز میشه انشالله

بهداشت گفت تا ۳سالگی صبر کن بعد ببرش دکتر .انشالا که خوب بشه و حرف بزنه🥲 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
عزیزم بایدددددددد دیجیتال کامل قطع بشهگوشی تلویزیون آهنگ قصه کتاب اگه بدونی من چقد حرص میخورم از دست ...

من شوهرمم معتاده تلویزیونه هرچی مبگم روشن نکن میگه خودش حرف میفته دعوا میکنه با من

دختر منم دقیقا همینه پیش غریبه ها یه کلمه حرف نمیزنه کلمه هم کم میگه در حد پنجاه تا

به نظرم صبر کن هنوز زوده واسه حرف زدن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من شوهرمم معتاده تلویزیونه هرچی مبگم روشن نکن میگه خودش حرف میفته دعوا میکنه با من

وا خب باهاش صحبت کن در مورد خطرات اینده

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

2810