2777
2789
عنوان

کمکککک دارم میمیرم از تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه من بودم تمام تلاشمو میکردم بالا بیارمولی نمیدونم مشکلت چیهشاید بالا آوردن هم برات خوب نیستخودتو ...

بعد تاپیک تا بلند شدم رفتم دستشوییی و ...

باردارم قرص هم میخورم اما بازم همینطوره

اگه بارداری باید دوره‌اش تموم بشه نمیشه هر چیزی بهت بگیم بخوری که ممکنه برا جنین خطر داشته باشد

بله 

قرص دمیترون میخورم اما میگن ممکنه عوارض داشته باشه بدون اون هم نمیشه سر کرد

دوره اش تا کیه؟ بارداری اولمه

اگه نمیاد ویزی محلول نمک و گلاب بخورید تا بیاداگرم نمیخواید بیاد قرص انداسترون عالیه

اون قرص انداسترون رو دارم میخورم اما تاثیرش کمه ۴ ساعت بعد باز میاد

راستی با دمیترون هر دو یکین اما دمیترون انگار اثرش بیشتره

بله قرص دمیترون میخورم اما میگن ممکنه عوارض داشته باشه بدون اون هم نمیشه سر کرددوره اش تا کیه؟ باردا ...

بستگی داره بعضی وقتا تا آخر سه ماهگی بعدش اوکی میشی سه ماه وسطی عالیه بهترین دوره هست بعدش مجدد سختی 

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇
ببخشید برای بارداری هم میشه امتحان کرد اینا رو؟

الومینیوم ام جی میتونی بخوری ولی ام جی اس بخاطرداشتن سایمتیکون برای جنین ضررداره درضمن دمیترون یاهمون انداسترون رومیتونی مصرف کنی وضرری نداره توبارداریم دکترهاتااخربارداریم بهم دادن

با ابلیمو قبلا بالا اوردمنوشابه سیاه الان امتحان میکنمشربت چیه؟ برا بارداری میشه؟

برای بارداری باید فقط روی شربت نوشته باشه آلومینیوم ام جی ، 

یعنی آلومینیوم ام جی اس نباشه دقت کن اس نباشه

بازم از داروخانه سوال کن منم باردارم اوایل زیاد خوردم

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اون قرص انداسترون رو دارم میخورم اما تاثیرش کمه ۴ ساعت بعد باز میادراستی با دمیترون هر دو یکین اما د ...

آره مثل همن تقریبا

ولی خب برا تهوع همیشه این دو تا رو میدن

من تو بارداریم با انداسترون فقط حالم خوب میشد