2777
2789

سلام خانوما 

خواهش میکنم اگر تجربه ای دارید کمکم کنید.

من قرص ال دی مصرف میکنم.قرص تموم شد و من قطعش کردم تا پریود بشم.معمولا پنج روز بعد از اینکه قرص رو قطع میکنم پریود میشم.روز سوم اینکه قرص رو قطع کردم متاسفانه رابطه محافظت نشده داشتیم و ... مجبور شدم اورژانسی بخورم.

حالا ۱۸ روز گذشته و من پریود نمیشم باردار نیستم تست دادم. لطفا بگین چیکار کنم میخایم بعد چندین سال بریم مسافرت دلم نمیخاد بریم یهویی اونجا پریود بشم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
تاحالا پیش نیومده ازون قرص بخورین؟ اگ خوردین بعد‌چند روز شدین

چرا یه مدت میخوردم چون بدون قرص عادت نمیشدم 

معمولا تا ۶ ۷ روز بعد 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

نمیدونم چه خاکی ب سرم کنم

عزیزم رازیانه بخور هرشب تا بشی 

الان علائمشم نداری؟ 

زرشک و گلپر و آبغوره هم قاعده آورن 

کنجد و ارده و دارچین و آویشن اینا هم قاعده آورن 

امتحان کن گیاه خودتو پیدا کن ببین با کدوم باز میشه 

نگرانی و استرسم بدتر دوره ات رو به هم میزنه

مسافرت خراب کنه پریودی من جای تو بودم قرص و میخوردم هر وقتم مسافرت بخوام برم نزدیک پریودی باشه قرص م ...

اخه خذا میدونه بخوزم ممکنه بشم.خودم نظرم اینه بخورم ۵ ۶ روز ول‌کنم.شاید بعد‌چند روز شدم.شما نظرت چیه؟

عزیزم رازیانه بخور هرشب تا بشی الان علائمشم نداری؟ زرشک و گلپر و آبغوره هم قاعده آورن کنجد و ارده و ...

بعضی وقتا دلم کمرم میگیره 

ولی شدید نیست.فقط روز ششم ک‌اون قرص لعنتی خوردم ی لک کوچیک دیدم دو روز بعدشم ی لک‌کوچیک دیگه تموم.

این کیاها هرچی بگی خوزدم زعفرون زیره تخم شوید عرق رازیانه و...

بعضی وقتا دلم کمرم میگیره ولی شدید نیست.فقط روز ششم ک‌اون قرص لعنتی خوردم ی لک کوچیک دیدم دو روز بعد ...

من گاهی که لکه بینی داشتم دیگه اون ماه نمیشدم همون ۳ روز لکه بینی بود

میرفت تا ماه بعد 

برو دکتر عزیزم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه😢

2810