2777
2789
عنوان

طبیعت گردی ب همراه عکس💯

| مشاهده متن کامل بحث + 3109 بازدید | 158 پست
قربونت عزیزم خووبمآره منمم 😍احتمالا برم ۱ ماه دیگهه

خدانکنه جیگرم 

اخ جون 😁🥺  برو کیف کن  😘❤️ منم دوسدارم تو پاییز برم 😍😍خیلی عشقولانه و رویاییه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
خدانکنه جیگرم اخ جون 😁🥺 برو کیف کن 😘❤️ منم دوسدارم تو پاییز برم 😍😍خیلی عشقولانه و رویاییه

قربونت گلم😍🥰

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😅🥺😁 دلم یهویی ماسال خواست

🤩🤩🤩🤩

بهشته هااا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2805
خوشحالم خوشت اومده قشنگم😍🥰

🥰❤❤

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام ها درودها    یکی از بهترین خاطرات من سفر به محمود آباد و لذت بردن از زیبائی های پاییز بود  خصوصا سیمین دشت  و زرین دشت  همصحبتی با مردم خوب  و با صفا 

بارون هم میارید  وااای اصلا خود بهشت  رو دیدم چند سال پیش البته رفتیم 

خدا کنه امسال  جور بشه دوباره بریم  

من  عاشق انارم   پدربزرگم هم باغ انار داشتو کلا  همیشه بخور بخور به راه بود     یاد بادآنروزگارانیادباد!!!!!.امیدوارم همیشه به سفر و به کیف باشید 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

@niniyar_5    

پیاماتونو بخونید

سلام ها درودها یکی از بهترین خاطرات من سفر به محمود آباد و لذت بردن از زیبائی های پاییز بود خصوص ...

سلام عزیزدلم ممنونم همچنین🥰❤

بله دقیقا سیمین دشت هم عاالیه من یبار ۱۰.۱۲ سال قبل رفته بودم و یبارم همین چندوقت پیش عاالی بود واقعا و مردم مهربونی هم دارن