2777
2789
عنوان

طبیعت گردی ب همراه عکس💯

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 158 پست
وصل نمیشم بخدا اگه در مورد سرمایه باشه

ن در مورد ریختمه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الحمدلله بالاخره طرح قهوه ای جدیدی روش اجرا کردی ؟ بگو که زشت و پیر و چروک شدی

باید فقط ببینیی فیلم دادممم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
سلام خوشگلم🥰🤩قربونت گلم مرسیانقدرم هواا خووب بودهرچند من وسط سرما و بارون و برفمم میرمم شمال و اطر ...

سلام زیبای من 😁❤️😍 خوبی ؟ خدا نکنه ک 

اتفاقا شمال تو پاییز خیلی خیلی خوشگله 😍😍🥺 من عاشق شمالم مخصوصا تو پاییز. دوسدارم بارون بیاد شومینه هم باشه یا آتیش به به 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2805
سلام نازنین جان من کاربری قبلیم نقل و نبات بود که پوکید برا سال 97😂 ولی همیشه تاپیک هاتو شرکت میکرد ...

چه امضای قشنگی😍💚

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خیلی عکسای خوبی بود😇💚

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
چه امضای قشنگی😍💚

ممنونم🥰❤️🤩

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
سلام زیبای من 😁❤️😍 خوبی ؟ خدا نکنه ک اتفاقا شمال تو پاییز خیلی خیلی خوشگله 😍😍🥺 من عاشق شمالم مخ ...

سلام گلم چطوری

آره دقیقا منم عاشق این فصلم😍

خیلی عکسای خوبی بود😇💚

خوشحالم خوشت اومده قشنگم😍🥰

سلام نازنین جان خوبم خداروشکراون جوجه کوچولوت چی شد؟داریش هنوز؟

بزرگ شدد فرستادمش رفتت عزیزم🥰😍

سلام قشنگم ممنون گلم تازه از تعلیقی درومدم 🤣😬 منم ❤️❤️😍😍😘پادشاه فصل هاست

بااازم؟؟

ایندفه چراا؟😂

🤣🤣بهت میگم حالا توخوبی جیگر ؟ 😅😁چقد دلم شمال خواست

قربونت عزیزم خووبم

آره منمم 😍

احتمالا برم ۱ ماه دیگهه

2810