2777
2789
عنوان

طبیعت گردی ب همراه عکس💯

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 158 پست

سلام نازنین جان من کاربری قبلیم نقل و نبات بود که پوکید برا سال 97😂 ولی همیشه تاپیک هاتو شرکت میکردم انرژیت مثبته خیلی😁🤩🤩عکساتم حس خیلی خوبی رو منتقل کرد همیشه به شادی❤️

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلهههتازه بهم گفتن انارو بزارم تو قابلمه روحی یجای سایه و خنک تا شب یلدااا میمونن و خراب نمیشن

اینو میدونستممممم،گلوگاهم تو چشت

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
2805
وای خدا چه نازن😍 تپلیاااااااااا کاش اونجا بودم میچلوندمشون🤩🤩🤩

خیللی شیرین بودن بی سر و صدا و فضول زیر ماشین بودن داشتم میاوردمشون بیرون ک حرکت کنیمم بازیگوشی میکردن😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
سلام سلامچقد سر فیروزکوه حرص خوردم 😅😅😅

سلام عشقم🤣

عااا دیدییی کاپشنم خونه جا موند تو مسیر هرچی پاساژ بود رفتممم ک ی کاپشن بخرم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خوب با بتی جون حالتو گرفتیم😍😍از خجالتت در اومدیم

😂😂😂😂

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
😅😅😅😅همونیکه میدونی

ها همون باشد که عبرت شود😂😂

خدا خیرشو بده بهتون🤩

عزیزدلمیی🥰🤩

پسرمم از الان مهربونیو ب حیوونا یاد گرفته چقدر اصرار داشت ک گشنشه بهش غذا بدیم😅❤

سلام نازنین جان من کاربری قبلیم نقل و نبات بود که پوکید برا سال 97😂 ولی همیشه تاپیک هاتو شرکت میکرد ...

سلام عزیزم لطف دارین ب من خوشگلم🤩❤

خوشحالم ک دوست داشتین تاپیکامو

ممنونم از انرژی مثبتت

عزیزدلمیی🥰🤩پسرمم از الان مهربونیو ب حیوونا یاد گرفته چقدر اصرار داشت ک گشنشه بهش غذا بدیم😅❤

وای عین بهراده هرجا سگ و گربه میبینه میگه مامان بهشون آب و غذا بده. بچه ها از رفتارهای پدر مادر با حیوونا خیلی درس میگیرن 😍

مامی بهار و بهراد   

عزیزدلمیی🥰🤩پسرمم از الان مهربونیو ب حیوونا یاد گرفته چقدر اصرار داشت ک گشنشه بهش غذا بدیم😅❤

من جیگرشو بخورم،بچه باید محبت و عشق یاد بگیره نه کینه و نفرت،ایول به مامانش که یادش داده👏❤️

2810