2777
2789
عنوان

کورتاژ کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 55 پست
ببین خدا خیلی دوستت داشته ، همین اول کاری معلوم شده و احتمال بالا اختلال و مشکلی داشته، خود خدا نخوا ...

اره خدارو واقعا شاکرم . بچه بزرگتر سقط کردنش خیلی عذاب اوره. نمیدونم، همش فکر میکنم سالها به خاطر مشکل پاهام بچه نیاوردم حالا اینطوری شد....‌ میگم خدایا منو ببخش که طاقتم این قدر کمه

اره خدارو واقعا شاکرم . بچه بزرگتر سقط کردنش خیلی عذاب اوره. نمیدونم، همش فکر میکنم سالها به خاطر مش ...

خدا مثل ما آدما نیست که مثلا با یه ناشکری ما بگه، ا به من لج کردی، حالا یه دماری از روزگارت دربیارم.

بارداری پوچ خیلی شایع هستش، همسرتونم قرصهای تقویتی بخورن.

خیلی موثر. خودتونم برین دکتر بهتون تقویتی بده، بعد اقدام کنین.

خیلی زودتر از تصورت جاش با بچه سالم پر میشه.

جا من بودی، چی میگفتی، سه تا سقط داشتم.

الان باردارم ، هر جا میگم ۵ بارداری، میگن چه خبره، در حالیکه به لطف خدا سالم بیاد، دختر دومم میشه.

سر دختر اولمم کلا تو دکتر و آزمایشگاه بودم، مریضی خونی داشتم، بچه زود اومدش.

الانم بهم گفته بچه خیلی پایین و احتمال زایمان زودرس هستش، کارم فقط خوابیدن رو تخته ، اونم با یه بچه مدرسه ای و دست تنها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا مثل ما آدما نیست که مثلا با یه ناشکری ما بگه، ا به من لج کردی، حالا یه دماری از روزگارت دربیارم. ...

آخه اصلا نمی‌دونم پوچ بوده یا همون اول ، جنین افتاده . چون بعد از اینکه دوهفته عقب انداختم دو لخته سیاه دیدم میگم شاید اون جنین بوده افتاده.

خدا بهتون قوت و صبر بده الهی.... منم میگم خدایا، صبرم کمه ، از این امتحان های سخت  نکن منو . 

دکتر من داده بود ، اسیدفولیک رو گفت قطع کن آهن بخور بعد که خاستی اقدام کنی آهن قطع بشه اسید فولیک بخ ...

باشه ممنون. 

فکر کردم دیگه تموم شده هرچی بود دفع شده چون خونریزی ام کم شده بود. چند قاشق حلوا خوردم (البته می‌خواستم کاچی درست کنم حلوا شد 🙁) با روغن زرد گاوی و گلاب و شیره نبات درست کردم، یه دفعه دل درد شدید و خونریزی و بدم یه لخته خیلی بزرگ اومد بیرون ... دیگه چی بخورم که هرچی هست بیاد بیرون به کوروتاژ نکشه؟

باشه ممنون. فکر کردم دیگه تموم شده هرچی بود دفع شده چون خونریزی ام کم شده بود. چند قاشق حلوا خوردم ( ...

دمنوش زعفران ، دارچین اینا خیلی خوبن

من دوتا سقطم هم رفتم ساکشن اولیش چون میترسیدم تو خونه دفع کنم پسر بزرگ دارم میفهمید یه وقت حالم بده و منم روحیه‌ی حساسی دارم ببینم که دفع میشه همش کارم گریه‌اس دومی رو رفتم بیمارستان شیاف و قرص دادن که دفع بشه منم تو محیط بیمارستان تحت نظر باشم چون فشارم پایین هست ولی هرچی درد کشیدم دفع نشد!! حتی تیکه تیکه هم نیومده بود بیرون زنگ زدن دکترم بعداز ظهر اومد ساکشن کرد 

سر همین خیلی دمنوش های مختلفی نخوردم بیشتر کاچی خوردم خونریزیم هم خیلی کم بود بعدش خداروشکر

ساکشن چطوریه؟ اون ضررش بیشتره یا کورتاژ؟

دکترم بهم گفت کورتاژ دوران قدیم بوده الان شده ساکشن و نمیشه گفت عوارض نداره بالاخره دستکاری رحم محسوب میشه ولی دستکاری کمتری میشه رحم نسبت به کورتاژ

و دکترم بهم این اطمینان رو داد که بین ساکشن و خونه دفع کردن هیچ کدوم مزیتی بر اون یکی نداره و تو هر دو روش به یک اندازه امکان چسبندگی وجود داره ، تجربه‌ی خودم از ساکشن خیلی خوب بود چون فقط یکهفته خونریزی داشتم که تازه دو سه روز آخرش لکه بینی بود در صورتی که خواهرشوهرم ده روز چنان خونریزی واسه دفع تو خونه داشت که بنده خدا ۵ سال نتونست باردار بشه بدنش ضعیف شده بود، اما من دقیقا شش ماه بعداز هر دوتا سقطم باردار شدم خداروشکر

انشالله که تو هم راحت و بدون دردسر زودی باردار بشی مجدد❤️ 

دکترم بهم گفت کورتاژ دوران قدیم بوده الان شده ساکشن و نمیشه گفت عوارض نداره بالاخره دستکاری رحم محسو ...

وااای ، پس برم دکتر بهتره، چون همینجوری فکر می‌کنم بدنم ضعیف بوده که اینجوری شده... چون دست و پاهام همش مورمور میشه همیشه

وااای ، پس برم دکتر بهتره، چون همینجوری فکر می‌کنم بدنم ضعیف بوده که اینجوری شده... چون دست و پاهام ...

احساس میکنی دفع نشده؟؟

والا من از سقط اولم ترسیدم برای دومی متاسفانه رفتم یه دکتر دیگه که میشناختم اون منو اینقدررررر از سقط تو بیمارستان ترسوند که اومدم به دکترم گفتم خودم میخوام سقط کنم ولی به دلایلی که توضیح دادم خاستم تو بیمارستان تحت نظر باشم فشارمم پایین بود دکتر گفت این داروهای سقط بیشتر فشاررو پایین میاره موافقت کرد با نظرم ولی باز اشتباه کردم کلی درد کشیدم و خونریزی تو اون ۵ ساعت آخرم دفع نشد رفتم ساکشن،، متاسفانه نمیدونم چرا اینقدر میترسونن دکترا ! ( البته دکترم میگفت مهارت دکتر خیلی مهمه من رحم تورو کاملا خالی کردم که تیکه نمونه عفونت کنه و بااث چسبندگی بشه)  

احساس میکنی دفع نشده؟؟والا من از سقط اولم ترسیدم برای دومی متاسفانه رفتم یه دکتر دیگه که میشناختم او ...

درد داره زیر دلم و کمرم .... 

سرگیجه هم دارم . از چند نفر پرسیدم گفتم باید بیشتر لخته میومده بیرون