2777
2789
عنوان

کورتاژ کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 55 پست
من فکر کردم سقطت قطعی شده فقط داری میپرسی تو بیمارستان سقط کنی یا تو خونه! متوجه نشده بودم شرایطت رو ...

دعا کن برام اگه موندنی نیست تو همین هفته سقط شه و اگه حکمت خدا اینه بمونه، هفته بعد تو سونو دیده بشه. واقعاً سخته آدم اینجور مواقع نمی‌دونه چکار کنه

دعا کن برام اگه موندنی نیست تو همین هفته سقط شه و اگه حکمت خدا اینه بمونه، هفته بعد تو سونو دیده بشه ...

کاملا درکت میکنم… منم سه هفته منتظر موندم ضربان قلبش تند بزنه هر هفته میرفتم سونو ولی خب…

الهی که هرچی هست برات خیر و بدون دردسر باشه❤️ اگر دلت خاست خبر بده بهم چی شد حالت رو بدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دوباره لتروزول داد و فولیکول غالب داشتم ولی باز نگرفت

ان شالله تا قبل عید باردار میشی، اصلا استرس نگیر.

من سه بار کورتاژ شدم، باز بعدش فوری باردار شدم.

ان شالله خیلی زودتر از تصورت میای خبرمون میکنی که بارداری.

چند وقت پیش یه خانمی گفت حسرت اتاق خواب بچه ام و ... بهش گفتم، تا چند ماه دیگه بارداری و اتاق به میچینی.

چند وقت بعد یه هویی تو یه تاپیک دیگه ، بهم گفت تو حس ششمی و ...

گفتم نه بابا، عکس اون پیغامم رو گذاشت، خداروهزارمرتبه شکر باردار بود.

اینقدر خوشحال شدم.

الانم نه من ادم خوبی باشم، از خدای خیلی مهربون میخوام، ان شالله خیلی زود، خبر بارداری تو میدی.

ان شالله تا قبل عید باردار میشی، اصلا استرس نگیر.من سه بار کورتاژ شدم، باز بعدش فوری باردار شدم.ان ش ...

مرررسی گلم اگر بارداری شدم و سالم بود از خدا میخوام هررررچی که میخوای بهت بده برام دعا کن❤️❤️❤️

کاملا درکت میکنم… منم سه هفته منتظر موندم ضربان قلبش تند بزنه هر هفته میرفتم سونو ولی خب…الهی که هرچ ...

سلام. یک چیز سفت سیاه و سفید ازم خارج شد عده چند روز خونریزی، پرسیدم گفتن سقط شده ، فقط خدا کنه بقایا نداشته باشه

فعلا هیچ دردی ندارم فقط بدن دردم و ضعف شدید ....‌

هنوزم خونریزی کمی دارم

ان شالله تا قبل عید باردار میشی، اصلا استرس نگیر.من سه بار کورتاژ شدم، باز بعدش فوری باردار شدم.ان ش ...

میشه لطفاً برا منم دعا کنی عزیزم ...

منم سقط کردم 

دلم بچه میخواد ولی سالم و بی دردسر، با یک حاملگی نرمال 

این چند وقت خیلی استرس کشیدم واقعاً تحمل ندارم بارداری ناجور یا دور از جون بچه ناقص... 

انشاءالله درد و بلا از شما هم دور باشه

سلام. یک چیز سفت سیاه و سفید ازم خارج شد عده چند روز خونریزی، پرسیدم گفتن سقط شده ، فقط خدا کنه بقای ...

سلام عزیزم 

واقعا متاسفم 😔

برو دکتر سونو بشی خیالت راحت بشه انشالله که دفع شده کامل

حتما قرص آهن هرروز بخور کاچی خیلی خوبه هرروز بخور 

انشالله زوده زوووود دوباره دامنت سبز بشه و اینبار صحیح و سلامت بغلش بگیری❤️

میشه لطفاً برا منم دعا کنی عزیزم ...منم سقط کردم دلم بچه میخواد ولی سالم و بی دردسر، با یک حاملگی نر ...

ان شالله روز جمعه ای، خود آقا امام زمان واسطه بشن، خدا بهتون یه بچه صحیح و سالم ، عاقبت بخیر بده.

من برای همه دعا میکنم، ان شالله امام زمان هم برای همه مون دعا کنه

ان شالله روز جمعه ای، خود آقا امام زمان واسطه بشن، خدا بهتون یه بچه صحیح و سالم ، عاقبت بخیر بده.من ...

ممنونم از دعای قشنگ تون....

دوست داشتم یه بچه بیارم یاور آقا امام زمان بشه و نشد .... 

امیدوارم خدا آرزوم رو برآورده کنه.

ان شالله میادش، اصلا استرس نگیر

ببین خدا خیلی دوستت داشته ، همین اول کاری معلوم شده و احتمال بالا اختلال و مشکلی داشته، خود خدا نخواسته تشکیل بشه.

ببین من دو تا اخر ۱۷، ۱۸ هفته سقط کردم بخاطر سندروم داون، اینقدر بزرگ بودن، واقعا ناراحت کننده بودش.

شما خداروشکر همون اول کاری مشخص شده