2777
2789
عنوان

از حرف نامزدم اعصابم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 69 پست
احتمالا دوباره بحثش رو پیش میکشه بگو فقد خواستم ببینم نظر تو چیه وگرنه من مشکلی ندارم به خودم مطمعنم ...

نه ادامه نمیده

چون خودش گفت تمومش کن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال همه همچین اشتباهاتی داریم فقط سعی کن از اینجا به بعد خراب نکنیو بنظرم برو ن بخاطر حرف اون به ...

درسته ممنونم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اخه میگن نرید بگیرید

چرا؟ بعضی از مردا، مرد نیستن... خدایی نکرده به مشکل بخورن... میگن خانمم از اول دوشیزه نبوده. تهمت میزنن. اما وقتی برگه که داشته باشین. مهروامضا همسر پای برگه میزنه.نمیتونه از اینحرفا بزنن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
2805
هیچی دیگه حرفشو به هیچ عنوان پیش نکشولی ب نظرم حالا که حساس شده برو دکتر و برگه سلامت رو داشته باشاد ...

مچکر ازت

چرا؟ بعضی از مردا، مرد نیستن... خدایی نکرده به مشکل بخورن... میگن خانمم از اول دوشیزه نبوده. تهمت می ...

حرفت درسته

ممنونم ازتون

برگانم ۴ چه روشنفکر 😂😂🙌🏻

برگانم5

این روشنفکری داداش؟ 

یچیز دیگست 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
برگانم5این روشنفکری داداش؟ یچیز دیگست

برگانم ۶ خودت رو میگم چه راحت میگی با تجربه بوده 😂😂😂🙌🏻اگر شوهر من بود از چهار پنج ناحیه جرواجز میشد که چرا اصلا می‌دونه یکی تا هم جز میخورد چون اصلا چرا بهم همچین چیزی گفته 😂😂😂

برگانم ۶ خودت رو میگم چه راحت میگی با تجربه بوده 😂😂😂🙌🏻اگر شوهر من بود از چهار پنج ناحیه جرواجز ...

برگانم7🤣🤣🤣🤣

کاری از دستم برنمیاد گلم💔

منم دلم میخواد جر بدم حیف نمیتونم زورم نمیرسی وگرنه هرتیکش یجا بود الان🥺🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)