2777
2789
عنوان

چرا بقیه خندیدن بهم

133 بازدید | 12 پست

تو کلاس امروز دانشگاه استاد اقتصادمون داشت اسلایدها و توضیح میداد ک اکثرا انگلیسی بود بعد من پرسیدم باید انگلیسیاشو هم حفظ کنیم بعد گفت اجباری نیست ولی بد نیست خوبه تو کار و اینا  ..بعد گفتم تو بازار کار واجبه اصطلاحات انگلیسی رو بلد بود؟ بعد گفت خوبه مثلا منشی شرکت باشی بهتره بدونی ، بعد اینو گفت همه بچه ها خندیدن. 😐 ینی مسخرم کردن؟ مشکل دارن باهام ؟

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

وای عزیزمممم 

تو مگه نمیدونی

مردم ما همههههه سطح سوادشون خدااااس

همه انگلیسیو اصلا بهتر از زبان مادری بلدن 

ولکن بابا ی دسته ادم عقب افتاده هستن

اهمیت نده

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاده مسخره ات کرده

اره فهمیدم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
استاده مسخره ات کرده

چرا واقعا ینی مشکل دارن باهام 

ببین مشکل تو اضطراب اجتماعی و وسواس فکریه برو دنبال درمانش وگرنه انقدرر شدید میشه که حتی نمیتونی از خونه بری بیرون...

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
ببین مشکل تو اضطراب اجتماعی و وسواس فکریه برو دنبال درمانش وگرنه انقدرر شدید میشه که حتی نمیتونی از ...

از کجا فهمیدی 🥲

اصطلاحات درسی ک داری توش مدرک میگیری رو مگ میشه بلد نبود اخه چ سوالی بوده پرسیدی

استاد خوبی داشتی هیچی نگفته😂😂😂

بستگی داره چه شغلایی از مدرکت میدونی داشته باشی اگ پایین ترین حد منشی بودنه ک استادت با زبون بی زبونی گفته داری چرت میپرسی تونام خندیدن بهت

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

اصطلاحات درسی ک داری توش مدرک میگیری رو مگ میشه بلد نبود اخه چ سوالی بوده پرسیدیاستاد خوبی داشتی هیچ ...

بنظرم اونا فقط به کنایه استاد که بازار کار نیست و باید منشی بشین خندیدن

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
بنظرم اونا فقط به کنایه استاد که بازار کار نیست و باید منشی بشین خندیدن

فکر نمیکنم هیچ استادی حرف از بازار کار نداشتن رشته تحصیلی ک خودش استادشه نمیزنه،چون در نهایت کسی ک زرنگه حتما شغلشم تو حیطه تحصیلاتش پیدا میکنه

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

فکر نمیکنم هیچ استادی حرف از بازار کار نداشتن رشته تحصیلی ک خودش استادشه نمیزنه،چون در نهایت کسی ک ز ...

ما زیست شناسی میخوندیم خود استاد میگفت کار نیس با فوق ژنتیک باید بیام ساعتی۳۰تومن حق التدریس درس بدم