تو کلاس امروز دانشگاه استاد اقتصادمون داشت اسلایدها و توضیح میداد ک اکثرا انگلیسی بود بعد من پرسیدم باید انگلیسیاشو هم حفظ کنیم بعد گفت اجباری نیست ولی بد نیست خوبه تو کار و اینا ..بعد گفتم تو بازار کار واجبه اصطلاحات انگلیسی رو بلد بود؟ بعد گفت خوبه مثلا منشی شرکت باشی بهتره بدونی ، بعد اینو گفت همه بچه ها خندیدن. 😐 ینی مسخرم کردن؟ مشکل دارن باهام ؟
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
ببین مشکل تو اضطراب اجتماعی و وسواس فکریه برو دنبال درمانش وگرنه انقدرر شدید میشه که حتی نمیتونی از ...
از کجا فهمیدی 🥲