2777
2789
عنوان

همسفر تا بهشت

362 بازدید | 5 پست

سلام. من امروز تو کاروان دانشجویی همسفر تا بهشت ثبت نام کردم. کسی تجربشو داشته؟ میدونه چطوره شرایطش و هتل و برنامه ها و...؟؟؟ بعد بین گزینه ها ماشین شخصی و قطار و اتوبوس و هواپیما بود هزینشم پای خودمونه به نظرتون کدوم بهتره؟ خیلی ذوقشو دارم🥰

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

سلام تاپیکت رو الان دیدم ،، کسی جواب ندادن بوده فکر کردم جواب بدم ،، من رفتم قبلاً،،، هتل های خوبی دارن هتل و غذا فقط رایگانه،، سر ساعت (مثلاً بین ۱۲_۲ نهاره) باید برای صبحونه نهار شام اونجا باشی,, برنامه هم براتون میزارن، هم تفریحی هم مذهبی، مسابقه هم داشتن برای زوج ها،،، خودتون هم آزاد هستید میتونید تنهایی برید گردش و با گروهای اونا نرید، وسیله هم هر طور خودتون دوست دارید، به ما چادر هدیه دادن،عکس هم انداختیم تو سالن تزیین شده ی اونجا با همون چادری که هدیه دادن..

سلام منم تازه ثبت نام کردم مدارکم تایید شده ازموناشم کامل دادم مجاز به انتخاب کاروان شدم ولی هرچی میزنم روی گزینه ورود به سایت هیچ صفحه انتخاب کاروانی برام بالا نمیاره ..میدونید باید چیکارش کنم ؟؟؟🥲 و اینکه وقتی میخایم بریم چه مدارکی باید ببریم ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم نه اما هم دانشگاهیم رفته بود گفت خیلی بهشون خوش گذشته بود

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱