2777
2789
عنوان

اگه نخل کاشتید بفرستید🌴

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 19 پست
منم دونه هاشو مینداختم دور الان چند تا رشد کرده حالا چرا کندی الان اگه نمیکندی بزرگ شده بودندچجوری خ ...

🤣 آخه وسط حیاط سبز میشد باید جاش درست باشه و اینکه چون من نمیدونستم این چه نخلی هست و چه هسته ای افتاده اونجا سبز شده چون نخلا هم گونه و اسم های متفاوتی دارند و هر درخت برای یه محصول کاشت میشه نخلای که تو نخلستاته هم از پاجوش درختی که بزرگ شده و گونه اش مشخصه جدا میشه نه اینکه بیان از هسته بکارند 

من شمال زندگی میکنم کنار بخاری بزارم بنظرت جوونه میزنه؟ خسلی بزرگم نشد نشد در حد یک متر برسه خوبه خی ...

من خودمم شمالم آره بزار نزدیکای بخاری جاش باید گرم باشه هفته ای یه بار آب بده اگه گلدون بزرگ داری یه عالمه دونه بزار خیلی میشن😁

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣 آخه وسط حیاط سبز میشد باید جاش درست باشه و اینکه چون من نمیدونستم این چه نخلی هست و چه هسته ای اف ...

من برای زیبایی میکارم قشنگن  میخوام یه عالمه دوباره تو گلدون بکارم بعد بزرگ شدن تو حیاط بیارم

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍