2777
2789

این ماه داروی تحریک تخمک دکتر بهم داد استفاده کردم...روز ۱۱ رفتم سونو گفت فولی های بالغت زیاده.‌سایزشون بین ۱۵ تا ۱۷ بود..گفت امپول ازادسازی بزن ولی نزدیکی نکن که چند قلو باردار میشی...

خیلی استرس دارم..کلی هزینه کردم این ماه..نمیدونم چه‌ کنم

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چ باحاله ۵ قلو😍

اصلا باحال نیست پدر مادرو درمیاره🥲من تو هشت هفته شکمم اندازه ۴ماهگیای بارداریام بود

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

احتمالا هایپر شدی، برا همین گفته نزدیکی نکن.

تو این حالت نزدیکی خطرناکه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اصلا باحال نیست پدر مادرو درمیاره🥲من تو هشت هفته شکمم اندازه ۴ماهگیای بارداریام بود

چن قلو بارداری مگه

چن قلو بارداری مگه

سقط کردم عزیزم دوتا بچه دارم میخواستم چکار تو این بدبختی 

البته نمیدونستم دوقلوان 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
واااای🤯با دارو؟

فکر نکنم من قبل اینکه پسرمو باردارشم دارو‌میخوردم سه تا فولی 1۸داشتم باردار نشدم ماه بعدش با یه دونه ۱۷ باردارشدم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭
بزرگ کردن دو قلو خیلی سخته؟؟با دارو دوقلو باردار شدی؟

دنیا نیاوردمشون بزرگ کردن یه قلشم سخته کلی از هدفام دورم کرد هرچی بافته بودم پنبه شد 

اصلا تو کل خاندانمون دوقلو نداشتیم نمیدونم چطور شد تازه زایمان کردم

فکر نکنم من قبل اینکه پسرمو باردارشم دارو‌میخوردم سه تا فولی 1۸داشتم باردار نشدم ماه بعدش با یه دونه ...

منم گفتم خدا باید بخواد وگرنه این تعداد فولی ها همش حرفه...

2810