2777
2789

دائما فکرم سمت چیزای خاک برسریه 

حالم خیلی بده همش داخل اتوبوس هم هستم مثلا دست مرد رو ک میبینم رگ هایش بیرون زده یا میبینم بازو داره یک جوری میشم

خدا منو لعنت کنه دارم دیوانه میشم چیکار کنم اگر همین مشکل رو نداشتم بهترین زندگی رو از دید خودم داشتم یک چیزی نیست برم از داروخونه ، عطاری جایی بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگاه نکن. خدا برای همین میگه نگاه نکنید. زنها هم گناهه به بدن مرد حتی دست خیره بشن.

جلوی خودمو میگیرم تا حد ممکن ملی بعضی وقت ها چشم خیره میمونه چند بار حتی خواستم برم دستشو بگیرم 

دارم به کجا کشیده میشم

چند سالته اسی؟

شرایط وموقعیت ازدواج نداری؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

جلوی خودمو میگیرم تا حد ممکن ملی بعضی وقت ها چشم خیره میمونه چند بار حتی خواستم برم دستشو بگیرم دارم ...

عاقاااا😂😂ببخشید خندم گرفت ولی یه بار نری دستشونو بگیریییییی

مشکل هورمونی نداری؟🤔نمیدونم ربط داره یانه البته

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چند سالته اسی؟شرایط وموقعیت ازدواج نداری؟

۲۲ سالمه نمیتونم ازدواج کنم در حال حاضر دانشجو سال آخرم شما دوایی چیزی سراغ نداری؟ چیزای سرد میخورم هم خیار، ماست ، شیر ولی فقط باعث میشه دستشوییم میگیره

جلوی خودمو میگیرم تا حد ممکن ملی بعضی وقت ها چشم خیره میمونه چند بار حتی خواستم برم دستشو بگیرم دارم ...

زیاد به جنس مخالف فکر نکن. خیالپردازی، رمان، فیلم، نگاه گردن...همه رو ترک کن. این جامعه متاسفانه جا انداخته زن باهوش، زنیه که مدام توی جمع مردها باشه. حیا و نجابت و فاصله گرفتن و ارتباط در حد ضرورت رو نشانه عقب موندگی و ضعف معرفی کرده. در حالی که نشونه قدرت روحی و کنترل روی فکر و شهوته.

۲۲ سالمه نمیتونم ازدواج کنم در حال حاضر دانشجو سال آخرم شما دوایی چیزی سراغ نداری؟ چیزای سرد میخورم ...

کافور کمکت نمیکنه؟

البته درموردش بخون ضرر دیگه ای برات نداشته باشه