2777
2789

زن داداشت اداب معاشرت سرش نمیشه.بچه پنج ساله هم به کسی که مادرش روبه قبلست نمیگه بذار تموم کنه راحت بشه!!!!!

شمام نباید ازش عذرخواهی میکردی باید میگفتی ادم توجایگاه بقیه باشه بهتر درک میکنه این چیزام دیروزود داره سوخت وسوز نداره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

یه جمله قشنگی هست که میگه اگه با حرف زدنت نمی تونی کمکی کنی با حرف نزدن کمک کن 

گاهی بعضیا چیزی تو دلشون نیست ولی چیزی هم تو مغزشون هم نیس

مجبور نیستی که همدردی کنی 

بدبخت دختره شاهد از دست رفتن مادرشه افسردگی گرفته زنداداش شیرین عقلت مثل بنزین رو آتیشه 

عروسه

هیچ وقت اینطور نگید عمر حقیقتا دست خداست تو صدم ثانیه همین زنداداشش ممکنه فوت کنه و اون مادربزرگ ۵سال بعدم عمر کنه

این به تجربه برای خیلی ها ثابت شده دیدیم که طرف جوان داشته میرفته ملاقات یه پیر وسط راه تصادف میکنه فوت میکنه اون پیر سالم برمیگرده به زندگیش پس عمر دست خداست

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

خدا رحمتشون کنه چقد جوان بودن ...

زنده باشی❤️

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
2810