2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم دوستم اول کلاس پنجم پریود شدهم خودشهم خواهرشخودش که ۱۷۰ عهخواهرش فکر کنم بالاتر هم هست

خوب وقتی پریود شد قدش چند بود؟دختر من ۹سالشه الان قدش ۱۳۸.علائم بلوغ رو هم داره.خودم ۱۶۰ هستم باباش ۱۹۲.میدونم زود پری میشه ولی نمیدونم میشه خوب قد بکشه یا نه خودم ۱۰ سالگی پری شدم

بله ولی همون اصل علمی کلی مثال نقض دارهعلوم تجربی، یک علم تجربی هستریاضی نبست که مثال نقض نداشته باش ...

تعریفتون از علوم تجربی اشتباه هست !

علوم تجربی یعنی با آزمایش و تکرار یک نظر و فرض علمی اثبات شده 

نه اینکه علمی که در اکثر موارد جواب میده و استثنا داره !!

این رشد قد بچه ها هم معضلی شده، منم بخاطر دخترم تاپیک زدم.

دکتر به من گفت روزی ۱۵ تا دونه بادوم درختی و مویز بخوره.روزی یدونه ویتامین دی ۱۰۰۰ و یدونه ال آرژنین.اگه تونستی شیر بادومم بهش بدی خیلی خوبه

قد دختر شما الان چنده؟چند سالشه؟پری شده؟

خوب وقتی پریود شد قدش چند بود؟دختر من ۹سالشه الان قدش ۱۳۸.علائم بلوغ رو هم داره.خودم ۱۶۰ هستم باباش ...

بعد پریود ده سانتی قد کشید

ببین واقعا بستگی داره

خیلی عوامل هست

اینکه ۹ بخوابه

حواستون باشه زیاد حواسش نره سمت مسائل بزرگا

شیر زیاد بخوره من دوستم زیاد شیر خورد و واقعا قد کشید

بفرستی والیبال

ولی درکل بگم این چیزها نسبیه

شما تلاشتونو کنید

بعضیا آمپول می‌زنند که بلوغ بندازن عقب که خب خطرات خودشو داره 

تعریفتون از علوم تجربی اشتباه هست !علوم تجربی یعنی با آزمایش و تکرار یک نظر و فرض علمی اثبات شده نه ...

عزیزم همین کرونا اولش فکر کردم از چربیه

بعد فهمیدن نه اصلا رو محیط نمی‌شست

مدل اتمی اتم‌ها در طول تاریخ ۷ تا مدل براش ارائه شد

علوم تجربی علمیه که قطعیت نداره

حالا شما می‌خوای فکر کنی صد در صده به خودتون مربوطه:)

دکتر به من گفت روزی ۱۵ تا دونه بادوم درختی و مویز بخوره.روزی یدونه ویتامین دی ۱۰۰۰ و یدونه ال آرژنین ...

عزیزم روزی یه دونه ویتامین دی ، زیاده ها

دکتر به دختر من ماهی دو تا ویتامین D داد ولی من خودم ماهی یکی بهش میدم.

عزیزم روزی یه دونه ویتامین دی ، زیاده هادکتر به دختر من ماهی دو تا ویتامین D داد ولی من خودم ماهی یک ...

عزیزم دقت کن برات دوز نوشتم.دوز ۱۰۰۰ روزانه ست.اون دوزی که ماهی یکبار یا دوبار باید استفاده بشه ۵۰هزاره