2777
2789

از چه مایع لباسی راضی هستید؟

فقط توی جادوگری میریزید؟ جای نرم کننده هیچی نمیریزید؟ آیا لباس هاتون الکتریسیته نمی گیرن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از نرم کننده سافتلن طلایی استفاده میکنم راضی ام بوشم خوبه  و برا لباسای مشکی از مشکین تاژ و از مایع لباسشویی سافتلن رنگ سبزش برا لباسای دیگه استفاده میکنم ،  همون موقع که مایع رو داخل جا مایع لباسشویی میریزم ،نرم کننده رو هم داخل محفظه ی مخصوص نرم کننده که با علامت ستاره مشخص شدع میریزم ،لباسشویی من اتوماتیکه و خودش تو مرحله ی اخر شستشو ،نرم کننده رو وارد لباسشویی میکنه ،نرم کننده  استفاده کن تا الکتریسیته و جرقه لباسها گرفته بشه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
شما ها مایع لباسشویی استفاده میکنید چقدر میریزید ؟من نصف پیمانه ریختم آخرش کف لباس ها پاک نشده بود

اگه لباسشویی پر لباس باشه  یک دری  ،اگر کمتر یاشه نصف در

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

همه مایع ها خوبن نه خارش میده نه الکتریسیته    تو جاپودری مایع یا نرم کننده نریز دلیل خرابی ماشین لباسشویی رسوب مواد شوینده و خوردگی ماشینه  بهتره مواد شوینده رو داخل ماشین بریزی من میریزم تو ظرف پنیر میزارم لو لباسها    نرم کننده رو همیشه با آب مخلوط کن بعد بریز

همه مایع ها خوبن نه خارش میده نه الکتریسیته تو جاپودری مایع یا نرم کننده نریز دلیل خرابی ماشین لب ...

یعنی قسمت جا پودری  رو همیشه خالی میگذارید؟ مایع رو داخل ظرف پنیر ممنجمد میکنید ؟

یعنی قسمت جا پودری رو همیشه خالی میگذارید؟ مایع رو داخل ظرف پنیر ممنجمد میکنید ؟

آره اینو ی خانم اینجا یادم داد راستم میگفت لباسشویی قبلیم بعد چند سال از زیر جا پودری خراب شده بود     مایع لباسشویی رو بریز داخل ی ظرف مثل ظرف پنیر بزار روی لباسها و درش رو ببند    برای نرم کننده هم یکبار میزارم بشوره خشک کنه بعد مخلوط آب و نرم کننده رو میریزم ظرف پنیر میزارم داخلش میزنم یکبار آبکشی و خشک کن       برای لباس‌های تمیز اونا که لکه ندارن و فقط عرق باشه ریکا میریزم خیلی تمیز میشه الکتریسیته هم نداره لباس هم کمتر کهنه میشه