2777
2789
عنوان

استرس دارم ی چی بگین آروم بشم

169 بازدید | 20 پست

فردا عمل بینی دارم.چند روزه خونمو تمیز میکنم

خ خسته شدم.گفتم یکم بخوابم ولی نمیشه

از خواب با استرس بیدار شدم

میترسم

از بیهوشی.از شکل بینیم بعد عمل. از درد.از ورم

کلا میترسم

تو دلم دارن لباس میشورن انگار

ی وضعیه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آروم باش

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس نداشته باش

دست خودم نیس

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
آروم باش

سعی میکنم ولی نمیشه

عزیزم من دوبار بیهوش شدم قبلش میترسیدم ولی بیهوش میشی هیچی نمیفهمی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خواهر من سرهمین کنسلش‌کردم بخدا شب قبل الان‌کلی پشیمونم عمل من اول مهر بود ب هیچی فکر نکن

ن میرم. کنسل نمیکنم

من یبار سزارین شدم اون موقع اینجوری نبودم چرا الان بهم ریختم

سلام من انجام دادم بر خلاف اینکه میترسیدم ولی ترس نداشت

سلام گلم

من از بیهوشیم میترسم

میترسم بعد عمل خون بالا بیارم

میترسم بینیم خوشگل نشه

بعد چند سال دلو زدم ب دریا دارم میرم

میگن بکشو خوشگلم کن همینه دیگ😐

آخر استرسم همینو میگم.کاش خوشگل بشم

عزیزم من دوبار بیهوش شدم قبلش میترسیدم ولی بیهوش میشی هیچی نمیفهمی

دعا کن بینیم قشنگ بشه 

درد نداشته باشم.  نگران بچمم هستم میزارمش پیش مامانمو میرم

سعی میکنم ولی نمیشه

قبل عمل یه آیة الکرسی بخون با خیال راحت چشماتو ببند

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
دعا کن بینیم قشنگ بشه درد نداشته باشم. نگران بچمم هستم میزارمش پیش مامانمو میرم

انشالله ک ب سلامتی عمل میکنی و زیبار میشی دورت بگردم 😘😘😘

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •