دیگه دارم تموم میشم بس که معده م همه چیو پس زده،سر پسرم همینطور بودم ولی نهایت تا ۷یا۸شب بعدش اروم میشد،این بار نمیدونم چرا تا ۱یا۲نصف شب معده م نمیذارع بخوابم تاااا...
با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
بله،۸سالشه خودش به کاراش میرسه ،هرچی خدا بده راضی ام فقط اونا سالم باشن و ویار من کم بشه،بخدا قسم دی ...
حق داری بخدا ۳ تا از حاملگی های دخترای اطرافم اینجور بود
البته بعد ۳ ماه اول خیلی بهتر شدند
ولی حالت تهوع تو بارداری دختر خیلی زیاده
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
چند روز پیش از شدت زیاد تهوع ،لکه بینی داشتم رفتم سنوگرافی،گفتن نباید استفراغ کنی که به رحم فشار نیاد،خب من چیکار کنم که هیچی روم تاثیر نداره😢
با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حق داری بخدا ۳ تا از حاملگی های دخترای اطرافم اینجور بودالبته بعد ۳ ماه اول خیلی بهتر شدندولی حالت ت ...
خدا از دهنت بشنوه گل♥️😘
بسلامتی عزیزم،سونو قلب رفتی که متوجه شدی دوقلو بارداری؟ شما چند هفته برای سونو قلب رفتیمن دکتر برام ...
ممنون عزیزم ،من ۵هفته و ۳روز بودم رفتم سنو بخاطر اینکه بدونم بچه م تو رحمم هست یانه که همون موقع دوتا ساک دیده شد،۱۰روز بعدش رفتم سنو که گفت شکرخدا قلب تشکیل شده،عزیزم جایی که میری حتما معتبر باشه،دستگاهش عالی باشه