2777
2789
عنوان

ی روز نیست سر تکلیف من این بچه رو دعوا نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 87 پست
اینکار ونکن خدای نکرده بمرور براش مشکل پیش میاد .خودتم عذاب وجدان میگیری ..ببین این دوران میگذره منم ...

ما که همون روز اول گفت بیشتر تکالیف ب عهده خودتونه من تعداد کلاس زیاده نمیرسم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
اخی عزیزم درکت میکنم بخدا منم گاهی اوقات میزنم به پشتش دیگه ناچارم چون خیلی دیگه عصبانی میشم

کاش بدونن ماخیرشونو میخوایم کم لج بازی کنن..دخترمن ک خون ب جیگرم کرد..باهوشها ولی خودشو میزنه ب گیجی...عییییییین سگ پشیمونم از این ک زدمش خیییییلی بد زدمش خیلی ..قدوهیکلشم ک ریزس بیچاره .ایشالا من بمیرم راحت شه عقلا

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش بدونن ماخیرشونو میخوایم کم لج بازی کنن..دخترمن ک خون ب جیگرم کرد..باهوشها ولی خودشو میزنه ب گیجی ...

خدانکنه اینجوری نگو ولی سعی کن نزنیش من خودم بیشتر میزنم تو سر خودم 

ما که همون روز اول گفت بیشتر تکالیف ب عهده خودتونه من تعداد کلاس زیاده نمیرسم

ماشاءالله بهشون میخواستی بگی شماره کارت بدم حقوقتم بریز برای ما دیگه 😐..این معلمها واقعا نمیدونم چیکار میکنن تو مدرسه سه ماه تعطیلی م عشق وحال فقط ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اره رفته پیش دبستانی بخدا از همه طریق امتحان کردم فقط میخواد از زیر بار دربره

یه بار این کارو کنی و دفتر رو ندی و بدون مشق بره مدرسه و با معلم هماهنگ باشی درست میشه . فقط باید قاطع باشی . اعصاب خودتم خورد نکن . بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو من نمیتونم هر روز گرفتار تو باشم  ساعت ۵ تا ۷ ساعت مشقه نوشتی نوشتی ننوشتی بدون مشق میری مدرسه خودت میدونی و معلمت . حتی میتونی ساعت ۵ مثلا داره نشانه می نویسه خودتو بیخیال و مشغول به کار دیگه نشون بدی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خدانکنه اینجوری نگو ولی سعی کن نزنیش من خودم بیشتر میزنم تو سر خودم

ایشالا خدا کمکم کنه دیگ نزنمش .توروخدا توام دعام کن..جیگرگوشمه نفسمه ولی نمیدونم چرا انقد من سگم

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
پس یعنی براش مهمه شماهم همین راهو پبش بگیر نقطه ضعف دادی دستش بیخیال خودتو نشون بده اصلابرات مهم نبا ...

بخدا منم اینجوری پیش بره سکته میکنم اخه چقد دیگه من تذکر بدم 

یه بار این کارو کنی و دفتر رو ندی و بدون مشق بره مدرسه و با معلم هماهنگ باشی درست میشه . فقط باید قا ...

میخوام همین کارو کنم دیگه فایده نداره اینجوری 

ماشاءالله بهشون میخواستی بگی شماره کارت بدم حقوقتم بریز برای ما دیگه 😐..این معلمها واقعا نمیدونم چی ...

اکثر روزا هم که نمیاد 

ایشالا خدا کمکم کنه دیگ نزنمش .توروخدا توام دعام کن..جیگرگوشمه نفسمه ولی نمیدونم چرا انقد من سگم

دور از جونت بلانسبت من الان ول کردم دیگه رفتم دوش گرفتم گفتم بمن ربطی نداره 

پسر من چهارمه 

الان داستان همینه 

فکر نکن فقط بچه شما اینجوریه اکثرا همینن و اقتضای سنشونه 

از مدرسه که اومد تلویزیون و کلا خاموش کن 

بگو بیا ناهار بخور بعد یه لیوان براش آب بیار 

بعدم بگو برو دستشویی 

بعد اگه خواستی بزار یکساعت بخوابه 

بعد بیدارش کن بگو تا درستو ننویسی خبری از هیچی نیس

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
پسر من چهارمه الان داستان همینه فکر نکن فقط بچه شما اینجوریه اکثرا همینن و اقتضای سنشونه از مدرسه که ...

تازه پسر من کلاس زبانم می‌ره یه مکافات هم سر تکالیف زبانش دارم🤣

از دسته گل آب دادن هاشم سر مدرسه وکلای زبان نگم بهتره

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
پسر من چهارمه الان داستان همینه فکر نکن فقط بچه شما اینجوریه اکثرا همینن و اقتضای سنشونه از مدرسه که ...

حالا فک کن سه سال دیگه دخترمم میره اول از الان استرس اونم گرفتم