2777
2789
عنوان

ی روز نیست سر تکلیف من این بچه رو دعوا نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 87 پست
تورو خدا بچه ها رو انقد تنبل بار نیارید اجازه بدین چندبار بدون نوشتن تکلیف برن مدرسه تا بفهمن ی من م ...

مشکل همینه که معلما بی تقاوتن اصلا نگاه نمیکنن ببینن بچه چی نوشته چی ننوشته

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

فک کردی فقط تو اینطوری مخصوصا کلاس اول ونگم خنگن ازطرفی عادت ندارن به مدرسه خسته میشن طفلکیا میخوان ول کنن برن 😁😂من یه خواهر دارم کلاس اول دخترش و بامشت میزد ازسرش اینقد اونروز برام سخت بود الان دخترش ۲۰ ساله ش یادم میاد دلم کباب میشه..هممون دعواشون میکنیم اعصابمون بهم میریزه ولی حواستون باشه یوقت نزنین ..میگذره البته اگه هنوز کوچیکه و دوران ابتدایی بعد درست میشن

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درکت میکنم منم شرایط شما رو داشتم تنها راهش بازی کردنه باهاش بازی کن که کدومتون زودتر مینویسین ...

مهر ماه همین کارو کردم ولی تاثیر چندانی نداشت شوهرم چند شب پیش باهام دعوت کرد گفت زروش نکن 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
فک کردی فقط تو اینطوری مخصوصا کلاس اول ونگم خنگن ازطرفی عادت ندارن به مدرسه خسته میشن طفلکیا میخوان ...

بعضی وقتا بشدت عصبی میشم ی دونه میزنم به پشتش دیگه کلافم کرده فقط واسه مسخره بازی میره مدرسه

همین اصلا میاد خونه میبینم کلا درساش غلط غلوط نوشته 

تورو خدا بچه ها رو انقد تنبل بار نیارید اجازه بدین چندبار بدون نوشتن تکلیف برن مدرسه تا بفهمن ی من م ...

اخه کلاس اوله بعد میگم ول کن ننویس فردا خودت جواب معلمو بده شروع میکنه ب گریه کردن بیا برام بگو 

بنظرم همچین وقتی باید ب معلم سپرد ک چک کنه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
باید صبور باشی بچه رو از دنیای بازی یهو وارد دنیای درس کردین زمان میبره تا عادت کنه باید داعم تکرار ...

اخ بخدا معدم عصبی شده افسرده شدم دیگه کم اوردم حتی از غذا درست کردنم افتادم خونه شلخته کلا نظم زندگیم بهم ریخته

یه دایی دارم تعریف میکرد می‌گفت بچه بودم بابام برام املا می‌گفت.میگفت هر کلمه ای که بلد نبودم با دودستش میکوبید روسرم🥴بد بخت گفت دیپلمموبزور گرفتم انقدر که تحقیرم میکردو....

بجای اینکه تشویش کنه و راهنمایی😁🤭

ببین ول کن خدایی یه مدت رها کن به خدا بچه ها از استرس نابود میشن . نمیخواد همین فردا دور از جون بدبخبت بشه که. بذار نمرش کم بشه . به خدا نمره جبران میشه ولی آسیبی که به بچه وارد میشه تا اخر عمر باهاشه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810