2777
2789
عنوان

بچه رو زیر یک سالگی از شیر گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 24 پست

اصلا ندی دیگه دوباره دلش هوایی میشه دوباره باید عذاب بکشید تا ول کنه. اصلا هم عذاب وجدان نداشته باشه . من هیلی پیگیر این قضیه بودگ دوتا دکتر معابر گفتن شیر مادر فقط تا یک سالگی ارزش غذایی داره بعدش فقط محبتیه براش. یکمم بهش شیر محلی یا پاکتی بده البته اول تست کن حساسیت نداشته باشه . اصلا غصه نخور باز خوبه شما ۱۰ ماه دادی.خیلیا براشون جور نبوده از روز اول ندادن. بچه هاشونم ماشالله سالمو قوی ان

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه تا یکسالگی ۷۰ درصد از شیر غذا میگیره ۳۰ درصد از غذا واسه همین تا یکسالگی اولویت با شیره ولی بعد یکسالگی برعکس میشه و اولویت با غذا هست حالا که از شیر گرفتی دیگه نده ولی تا ۱۸ ماهگی شیر خشک بده بعد اون شیر گاو رو کم کم جایگزین کن

من باشم شیر میدم بهش برای استخوان بندی شوند خیلی خوبهپسر من چند روز دیگه 2 سالش میشه هنوز اقدام نکرد ...

چقدر اطلاعات غلط به خورد تون دادن

بچه تا ۱۵ ماهگی شیر مادر مفیده براش بیشتر از اون وابستگی و بد غذا شدن بچه اس

استاتر یکم زود گرفتی از شیر  ولی  عیب نداره با مواد غذایی متیتونی کلسیم بدنشو جبران کنی

ظلم کردی بهش 

وقتی بزرگ شد ،میفهمی چه ظلمی کردی ،بدنش انقدر ضعیف میشه که با کوچکترین مسئله ای مریض میشه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ظلم کردی بهش وقتی بزرگ شد ،میفهمی چه ظلمی کردی ،بدنش انقدر ضعیف میشه که با کوچکترین مسئله ای مریض می ...

پسر من ۱۵ سالشه، با شیر خشک بزرگ شده هیچ مشکلی هم نداره

بیخود تو دلش ترس ننداز

اینارو دولت به دلیل کمبود شیر خشک به مادرا میگن و تشویقشون میکنن بچه ها شیر مادرو حتما تا دوسالگی بخورن

مادر بیچاره رو تا دو سالگی بعضیا هم تا سه سالگی میک بزززنن

اصلا ندی دیگه دوباره دلش هوایی میشه دوباره باید عذاب بکشید تا ول کنه. اصلا هم عذاب وجدان نداشته باشه ...

ممنونم از اطلاعات مفیدتون که وقت گذاشتین و نوشتین برام🙏🙏🙏🙏🙏🙏

پسر من ۱۵ سالشه، با شیر خشک بزرگ شده هیچ مشکلی هم ندارهبیخود تو دلش ترس نندازاینارو دولت به دلیل کمب ...

بیخود تو دلش ترس ننداختم ،خودم از کساییم که بدبختانه شیر مادر نخوردم 

و الان با انواع بیمارهای درگیرم 

همه اینا به کنار 

نسبت به همه دوستام ،زود خسته میشدم ،زود مریض میشدم ،دو قدم راه میرفتم انگار  کوه کندم،بعد کلی دکتر رفتن ،آزمایش گرفتن ،انقدر قرص ویتامین ،مولتی ویتامین به خوردم دادن انگار نه انگار

من نه با سیاست دولت کار دارم نه هیچیز دیگه ،فقط دلم به حال اون بچه میسوزه که مثل من گرفتار مطب دکترا نشه 

خدای به اون عظمت که خالق انسانه هم تو قران صریحا گفته که بهتره دوسال شیر مادر بخوره نوزاد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چقدر اطلاعات غلط به خورد تون دادنبچه تا ۱۵ ماهگی شیر مادر مفیده براش بیشتر از اون وابستگی و بد غذا ش ...

بهترین متخصص های شهرمون بردم 

سه تاشون همین و گفتن....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨