2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله میدونم ولی داریم حرف میزنیم اگه بنا باشه تشریف بیارن مصاحبه تو دفتر انجام میشه

من منظورم اون کاربر نبود به طور کلی گفتم چون تو تاپیک های دیگه دیدم کلی اطلاعات گرفتن و آخرش هیچ اطلاعاتی از خودشون ندادن و صرفا با گفتن ممنون تموم شده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
2805
متاهلی و بچه داری؟حقوق وزارت کار میدونی چقدره عزیزم؟

بله عزیزم . می دونم. الان هم شاغلم. فقط مسیرم خیلی دوره. و اینجا 5 شنبه روز کاریه. می خوام یه جای دیگه برم. که حقوق میدن و خلاصه کلاه    بردار نیستن. 

بله بچه دارم. متاهلم . و سابقه بیمه 20 سال دارم. 

درسته عزیزم نه تنها اینجا حتی حضوری هم از این رفتارها میبینه آدم

متاسفانه هم شرایط بد اقتصادی هم ضعف در آموزش در دانشگاه‌ها و هم تربیت نادرست باعث شده به طور کلی با افراد ضعیفی مواجه باشیم و برای استخدام یک نفر وقت برای چندین نفر صرف کنی آخر هم از روی ناچاری به یکی رضایت بدی و استخدامش کنی 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بله میدونم ولی داریم حرف میزنیم اگه بنا باشه تشریف بیارن مصاحبه تو دفتر انجام میشه

اگر هم اسم سندیکا رو بفرمایید. الان زنگ میزنم با اداری یا منابع انسانی یا دفتر مدیرعامل هماهنگ می کنم برای مصاحبه

متاسفانه هم شرایط بد اقتصادی هم ضعف در آموزش در دانشگاه‌ها و هم تربیت نادرست باعث شده به طور کلی با ...

باور کن تا الان ۱۵ نفری برای مصاحبه اومدن مدارک دانشگاهی داشتن اما اطلاعات اصلا کار هم که اصلا نمیتونن یاد بگیرن

باور کن تا الان ۱۵ نفری برای مصاحبه اومدن مدارک دانشگاهی داشتن اما اطلاعات اصلا کار هم که اصلا نمیتو ...

کاملا درک میکنم ما هم همیشه تو استخدام مشکل داریم، دانشجوی دکترا میاد برای مصاحبه صحبت کردن بلد نیست !! 

باور کن تا الان ۱۵ نفری برای مصاحبه اومدن مدارک دانشگاهی داشتن اما اطلاعات اصلا کار هم که اصلا نمیتو ...

من هم کار بلدم. هم علاقه دارم. هم خییییییییییییییییییییلی سریع یاد میگیرم

کاملا درک میکنم ما هم همیشه تو استخدام مشکل داریم، دانشجوی دکترا میاد برای مصاحبه صحبت کردن بلد نیست ...

اینجا ارتباطات خیلی مهمه و اینکه بتونیم کار رو خوب یاد بگیریم کار با سامانه هست و با یه سری مراجعه کننده ی عجول با چند تا سازمان هم درارتباطیم ،کارهای مدیر عامل هم هست بعد آشنایی با ICDL   و سرعت تایپ خیلی مهمه اکثرا میان و ضعیفن و درصد گیراییشون افتضاحه

2810