2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه از پوشک گرفتیم دوباره نباید پوشک بکنی پاش حتی موقع بیرون رفتن و خواب

شورت عینکی بخر که اگه پی پی کرد نریزه روی زمین

مرتب هر ۱۵ دقیقه ببرش دستشویی..بزار چند دقیقه بمونه..حداقل رب ساعت تا جیش کنه.مرتب بهش یاد آوری کن جیش داری بریم دستشویی

خودت جلوش بصورت نمادین برو دستشویی بگو دارم جیش میکنم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

چند وقتشه ؟ من پسرمو قبل عید میخواستم بگیرم هوا سرد بود دسشویی هم سرد بود اصلا دوست نداشت شلوارشو در بیاره کلا تو هوای سرد بهتره شروع نکنی به نظرم. گذاشتم بعد عید خیلی راحت از پوشک گرفتم فقط از پی پی میترسید که اونم گفتم اینا نی نی ان میرن پیش مامان باباشون دیگه الانم هر بار خودش میگه بره پیش مامانش اولین بارم که پی پی همکاری کرد یه جایزه دادم بهش 

اگه از پوشک گرفتیم دوباره نباید پوشک بکنی پاش حتی موقع بیرون رفتن و خوابشورت عینکی بخر که اگه پی پی ...

پیشنهادتون خوب بود . دخترم یکسال و دوماهه هست. توالت فرنگی براش گذاشتم گوشه خونه همینجور بازی کردم هی گفتم بشین اینجا جیش کن بعد چندبار دیدم رفته نشسته میگه شییییش... حس کردم شاید آمادگی داره. 

نه. خیلی کوچیکه هنوز. چه عجله داری. اذیت میشی الان اون هنوز متوجه نیست ها. 

بذار بعد عید

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
یکسال و دوماه

باز بستگی به بچه داره من یکسال و نه ماه گرفتم. البته که میگن پسرا دیرتر امادگی پیدا میکنن. الان متوجه هست مثلا پوشکشو عوض میکنی میشوری بگی جیش کن انجام میده؟ یا متوجه میشه که نداره؟ در هر صورت بهش فشار نیار خیلی باید صبوری کنی

2810