2777
2789
عنوان

حاجت دارها🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 517 پست
عزیزی فک کردم یکی دیگ کاربریتودیدم فهمیدم اشتباه نوشتم😅

فداتشم عزیزم میگم چیزه خیلی خسته شدی؟ من یسری کاربرا رو تگ کنم میترسم زیاد شن تو ناراحت شی ولی میترسم کسی حاجت نگیره خبر نداشته باشه از این تاپیک 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفاً برای حاجت روا شدن دوستان خوبم 

@دختری_که_جک_ولش_کرد    

@فرانک20    

@دل_غمگین    

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
هست امیدهس فدات حاجت روابشین رفتی تولیست🫂

خداخیرت بده گلم ممنونم ازت🤍✨️

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
لطفاً برای حاجت روا شدن دوستان خوبم @دختری_که_جک_ولش_کرد @فرانک20 @دل_غمگین

عزیزمممم ممنونتم 

گلم بخدا میخوام تگت کنم نمیشه نگا کن

@حنایـمن

@حنای-من

قبلا میشد الان نمیشه به نی نی یار هم میگم کاری نمیکنه

تو رو خدا درست کنید مشکلات سایتو بتونم تگ کنم

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

فاطمه🥺

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
2810