2777
2789
عنوان

حاجت دارها🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 517 پست

مریمم 

گرفتار یه ادم شری شدیم خدا شرشو کم کنه ارامشمون برگرده و وسایلمون سالم باشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشتم عزیزاسم خودتم نوشتم🫂

قربونت عزیزم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اسی انشالله حاجت روا شی

تو رو جون عزیزات بنویس به اسم کاربریم انشالله من و آجیم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اسی انشالله حاجت روا شیتو رو جون عزیزات بنویس به اسم کاربریم انشالله من و آجیم به جمیع حاجات دلمون ب ...

نوشتم عزیزانشالاحاجت روابشی 🫂بازم اگ ب ذهنت اومدکسی اقوام بازم بگو🌹

گلم تو رو خدا بنویس حتما پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و تو  خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته بالا سرمون که دعوامون کنه خدا لعنتش کنه مهریمو چند ساله با سودش خورده نمیده میگه اگه میتونی پس بگیر کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون کم شه💔😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

تو رو خدا دعا کن هر کی هر بدی و هر ظلمی در حق من و عزیزانم کردن و برا من و عزیزانم خواستن و میخوان خدا بدی بد خواهانمونو به خودشون برگردونه که دیگ بد نکنن در حقمون😭

تو رو خدا دعا کن خدا عزت و دلخوش و عمر خیلی طولانی به عزیزانم بده😭

گلم تو رو خدا بنویس حتما پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد ا ...

اسمتوبگوعزیزانشالاحال دلت خوب بشه یه بخت خوب گیرت بیادباباتم بسپاربخداامیدوارم جوابشوبده چوب خداصدانداره باراول میخام برم قم انشالاحاجت روابشی🫂😭

تو رو خدا و قرآن دعا کن انشالله خواهرم حتما همه کاراش باب میلش انجام شه و انشالله اعصاب خوردی و معطلی و بدبختی و بیچارگی و مشکل و غم هیچ وقت برای خواهرم پیش نیاد😭

اسمتوبگوعزیزانشالاحال دلت خوب بشه یه بخت خوب گیرت بیادباباتم بسپاربخداامیدوارم جوابشوبده چوب خداصدان ...

ممنون گلم دستت درد نکنه الهی حاجت روا شی گلم

به اسم کاربریم بنویس اشنا زیاده میترسم بشناسنم

گلم هممون بدبختیم ن از پدر و ن از ازدواج شانس نیوردیم💔💔💔 تو رو خدا دعا کن دنیا بشه باب میل من و خواهرم و مامان بدبختم😭😭😭

@sophie_sophie @پلاک_18 @گورستونهستم @مشید_خانوم دوستای خوبم بیایین

ممنونم گلم 💙💙

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

استاتر عزیز میشه لطف کنی برا منم دعا کنی 

بگب نگین و محمد حیین بهم برسن امیدی باشه🥲💙

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
2810