2777
2789

حسابداری 

دستیار دندانپزشک پزشک نهایت 10 تا 15 میلیون میدن بهت 

ولی اگه حسابداری بخونی تو بانک یا شرکتا کار کنی کم کم 20 میلیون میدن 

تازه تو بانک می تونی وان راحت بگیری 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابداری دستیار دندانپزشک پزشک نهایت 10 تا 15 میلیون میدن بهت ولی اگه حسابداری بخونی تو بانک یا شرکت ...

دوست من دستیار دندون پزشکه ماهی ۷ ۸ تومنه حقوقش

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
دوست من دستیار دندون پزشکه ماهی ۷ ۸ تومنه حقوقش

بله بستگی به ساعت کاری و جاش داره 

اما اکثرا همون حوالی 10 تومن میگیرن

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
حسابداری دستیار دندانپزشک پزشک نهایت 10 تا 15 میلیون میدن بهت ولی اگه حسابداری بخونی تو بانک یا شرکت ...

امضات:) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.