2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی

600 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من با همسرم که تازه عقد کردیم برای اولین بار رابطه داشتم از استرس بارداری یک روز بعد قرص اورژانسی خوردم سه روز گذشته هنوز پریود نشدم.. قرص اورژانسی چطور عمل میکنه؟ باید پریود شم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب عنوان مجرد میدانم ولی نمیگویم تا استرس بکشی😂😂😂😂🙇🏻‍♀️

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

2805
عزیزم صبر کن طول میکشه تا پریود شی. حو است باشه قرص اورژانسی در سال سه چهار بار بیشتر نباید بخوری. و ...

اره واقعا

من قبلش پریودم جوری منظم بود ک تو یه ساعت مشخص هم میشدم ولی بعد قرص اورژانسی تنبلی تخمدان گرفتم

2810