2777
2789

سلام🙋🏻‍♀️

اول یه کم خودمو معرفی کنم بهتون

من خیاطم. تقریبا هم ۸ سال سابقه دارم.

مزون آنلاین داشتم. و با اینکه به جاهای خوبی رسیده بودم خودم کلا پیجمو پاک کردم چون اون لاین رو دیگه دوست نداشتم.

حالا می‌خوام دوباره شروع کنم.

و برای تکمیل آلبوم نیاز به مشتری دارم.

حالا می‌خوام برای ۲۰ تامشتری با نصف قیمت خیاطی کنم. هم شما برد کنید هم من بتونم از کارهای جدیدم عکاسی کنم.

روال کار هم اینطوریه که شما میتونین برای من عکس بفرستین از مدلی که دوست دارین. متریالش که پارچه و باقی چیزا میشه رو هم یا خودتون تهیه کنید برای من بفرستید، یا با همفکری همدیگه من براتون اینترنتی سفارش میدم و کار اینطوری شروع میشه.

♥️♥️♥️

حالا اگر خودتون یا دوستاتون دوست داشتن مشتری من باشن، من در خدمتتون هستم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میشه غیر حضوری سفارش خیاطی گرفت؟پس چطور پرو گیری میکنی و اینکه روش خیاطی چیه

آره چرا که نه من الان چند ساله همه مشتری هام غیرحضوری بودن از طریق پیجم. خداروشکر همه هم راضی بودن و سایزها اوکی بوده 🥰

مثلا شما برای من اندازه های که لازم هست رو بصورت حدودی میفرستین و قد کامل خودتون رو، تا سایزتون دستم بیاد. طبق سایزبندی کار براتون انجام میشه.

حالا اگر کار مجلسی و خاص تر باشه، اگر تهران باشین، میتونیم حضوری هم همدیگه رو ببینیم ♥️

چه جالب موفق باشینرخ کت و مانتو و...تقریبا چقدره؟

مرسی عزیزم

خب خیلی بستگی داره به مدلش و حتی جنس پارچه.

مثلا مانتو دیگه از ۴۰۰ به بالا

مجلسی ۷۰۰ به بالا

کت ۵۰۰ به بالا

ولی من همه رو با دستمزد نصف قیمت انجام میدم فعلا 😉

مرسی عزیزمخب خیلی بستگی داره به مدلش و حتی جنس پارچه.مثلا مانتو دیگه از ۴۰۰ به بالامجلسی ۷۰۰ به بالا ...

منم خیاطی بلدم ولی درگیر درس وکتاب بچه هام ولی فعلا خیلی نیاز به درآمد دارم شما با این روش موفق شدی مشتری پیدا کنی؟من نمیدونم چطور مشتری پیدا کنم تو محیط اطراف  واینکه یکم استرس دارم نکنه مدلی ازم بخوان که بلد نباشم و ضایع بشم

قبلا چطور؟

درکل همه چی بستگی به تلاش خودت داره فقط. هرچی بیشتر تلاش کنی درآمد بیشتری خواهی داشت.

من یه تایمایی با خیاطی زندگیمو چرخونده م.

بعد دزد زد کل وسایل کارگاهم رو برد و خیلی داستان ها داشتم ولی خب دوباره شروع کردم