2777
2789
عنوان

چرا همش با شوهرم دعوام میشه بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 69 پست
خب یه سوال به طور ناخودآگاه، مستقیم یا غیرمستقیم سرکوفت نمیزنن؟؟من از خانوادم خسته شدم هی تو خونه ر ...

نه پدرم مادرم هیچ وقت سرکوفت نمیزنن بابام میگه کسی حق نداره حرف بزنه دخترم غصه میخوره ، ببین اینا برای تو کاری نمیکنن پدرش مادرش یا خسیسن یا ندارن کاری نمیکنن ولی بنظدم تورو دوس ندارن که کاری نمیکنن

مثلا چی گفتید ک یهو ناراحت شدید

اول آروم شروع شد گفتم صحبت نکردی گف حالا شب حرف میزنم 

گفتم عزیزم بابای من جمعه با تو صحبت کرد تو گفتی من با بابام حرف میزنم خبرشو میدم الان ۳ روز گذشته تو حتی حرف نزدی

همینجوری ادامه پیدا کرد ، آخر سر گف خانواده تو زیادی حساسن بابات الکی گیر میده و اینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پدرم مادرم هیچ وقت سرکوفت نمیزنن بابام میگه کسی حق نداره حرف بزنه دخترم غصه میخوره ، ببین اینا بر ...

اره خودمم میدونم دقیقا همینه

میترسم سر همبن بحثا ی لحظه با خودش فکر کنه بابام راست میگف اگه دختر عمو مو گرفته بودم الان این داستانا نبود 

خانوادم هم راضی بودن و کلی پشتم بودن 

بگین خونوادتون بزرگان صحبت کنن

مشکل همینجاست

بابای من دو بار شب نشینی رفت خونشون کاملا جدی باهاشون حرف زد 

وقتی اومدیم اونا اصلا انگار نه انگار 

تازه بعدش باباش داد و بیداد راه انداخته گفته پدر زنت حق نداره دیگه بیاد اینجا از این حرفا بزنه

مشکل همینجاستبابای من دو بار شب نشینی رفت خونشون کاملا جدی باهاشون حرف زد وقتی اومدیم اونا اصلا انگا ...

یعنی چی خواهرم عقدین ؟ چرا تکلیفو مشخص نمیکنن باید همیشه زورباشه و دعوا و شکایت ...؟

من مرد تنهایی شبم...

تو رو خدا بگید من چیکار کنم الان

من مثلا از اول صبح سعی میکنم زنگ و پیام های عاشقانه و محبت آمیز داشته باشم تو این شرایط ک تحت فشاره

بعد چن دیقه حرف زدن دعوا میشه

بعدشم دیگه زنگ نمیزنه تااااااااااا فرداش

اره خودمم میدونم دقیقا همینهمیترسم سر همبن بحثا ی لحظه با خودش فکر کنه بابام راست میگف اگه دختر عمو ...

میخوای چکار کنی ؟ ببین اینابرات کاری نمیکنن شوهرت تنهایی میتونه انجام بده ؟ یا میتونی قید خیلی چیزا رو بزنی ؟ میتونی بیخیال عروسی شی ؟ من شدم تو میتونی؟

مامانت زنگ زد چی بهشون گفت ؟

هیچی زنگ زد گف ما رفتیم تالار دیدیم ، شما هم مهمون دارید یا نه رو به ما خبر بدین 

یه روزم هماهنگ کنید بریم خرید بچه ها رو انجام بدیم

بی زحمت پول حوله رو هم واسم واریز کنید من دارم خرید میکنم واقعا کم آوردم

(مامانش گفته بود بگیر من باهات حساب میکنم هنوز بعد یه ماه نداده)

اره عزیزم یک سال و نیمه عقد هستیم

خواهرم ببین باید برین وکیل بگیرین و شاکی بشن خونوادت چون اینجوری اینها تمکین نخواهند کرد این به فکرم رسید.پسره انگاروابسته خونوادشه چون پسرم میدونم اگه پسر پشتوانه مالی و خونه نداشته باشه بخاطر ساپرت شدن ازطرف خونوادش باید بانازاونها برقشه

من مرد تنهایی شبم...
میخوای چکار کنی ؟ ببین اینابرات کاری نمیکنن شوهرت تنهایی میتونه انجام بده ؟ یا میتونی قید خیلی چیزا ...

عزمزم گفتم اصن بحث عروسی نیست

بابای من خودش میخواد عروسی بگیره

دارم میگم اینا کلاااااا به روی خودشون نمیارن ، هنوز نه فرش و گرفته نه حتی پاشو تو خونه گذاشته خونه رو ببینه

نه واسه خرید یه قدم برمیدارت

خواهرم ببین باید برین وکیل بگیرین و شاکی بشن خونوادت چون اینجوری اینها تمکین نخواهند کرد این به فکرم ...

خونه گرفتیم عزیزم 

باباش از اول گفته بود پول پیش خونه با من ، ولی نداد شوهرمم واسه اینکه زودتر بریم خونمون ماشین و فروخت سریع خونه رو گرفت

الان اصن بحث من اینا نیست

میگم بگید من با شوهرم چیکار کنم؟! که هم دعوا نشه هم از نن سرد نشه 

خونه گرفتیم عزیزم باباش از اول گفته بود پول پیش خونه با من ، ولی نداد شوهرمم واسه اینکه زودتر بریم خ ...

زیاد نمیتونم کمک فکری کنم اخه شرایطونو نمیدونم . تازه اینجا خانمهایی که تجربه مشابه دارین بیشترمیتونن کمک کنن منکه مجردم هنوز 

من مرد تنهایی شبم...