تاپیکات رو سرزدم ببین الان که عقدی انقدر دعوا میکنی روت تو روش باز میشه میگی پیش همیم دعوا نمیکنیم تلفنی دعوامون میشه صد در صد وقتی تلفنتون طولانی میشه ی حرفی بدون فکر شوهرت میزنه و شما شروع میکنی و پیشو میگیری و همه اینا سر این که شما از ی سری چیزا ناراحتی و تو دلت ی پس زمینه داری وقتی دعوا میشه اینا خودجوش تو ذهن و دلت مونده که بیرون میاد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تاپیکات رو سرزدم ببین الان که عقدی انقدر دعوا میکنی روت تو روش باز میشه میگی پیش همیم دعوا نمیکنیم ت ...
من سعی میکنم چیزی نگم ولی اون تو عصبانیت یه حرفایی میزنه
من واقعا نمیدونم چیکار کنم
میدونم بخاطر خانوادش فقط عصبی هست ولی میترسم با همین چیزا ازم سرد بشه یا بعد ی مدت با خودش فکر کنه خانوادم راست میگفتن نباید زن میگرفتم یا از این مدل فکرا
ببین مامان بابای من واقعا هیچی کم نمیذارناز طرفی اونا کاری نمیکنن مامان بابای منم حرص میخورن و هم من ...
خلنواده من هیچی کم نزاشتن باورت میشه الانم نون خونمو بابان میخره نه برای اینکه شوهرم نمیخره نه میخره ولی بابام میگه دلم نمیاد برای خونه خودم بگیرم برای تونگیرم چه برس به میوه برنج یا هرچی ، شوهرم سه سال تموم رفت اومد تا بابام راضی شد منو بده میگفت سنت کم دخترمو شوهرنمیدم عاشقمه بابام خداشاهد میرم خونه بابام مامانم تا چندروز غذا میده سر هرمناسبتی حتی روز دختر بابام بهم پول میده کارت هدیه میده کلی برام لباس مانتو شلوارلی خریده چون وابستمه ولی مدیونت بشم خانوادش هزارتومن کمک نکردن من باوردارم شوهرم کسیو نداره و فکر میکنم یتیم برام خانوادش مردن کاری ندارم بهشون اگه بدونی چقدر منو اذیت کردن اینو از من بشنو اونا یا تورو نمیخوان یا پسرشونو و برای تو هیچ کاری نمیکنن بشین فکر کن ببین میخوایش یا نه بدون حمایت خانوادش
دقیقا من و اکسم همینجوری بودیم سر همینم کات کردیم حضوری و چت عالی تلفنی دعوا میشد
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂