2777
2789
عنوان

چقدر بده مدرسه پیش خونه ات باشه

294 بازدید | 34 پست

یه مدرسه پسرونه پیش خونمونه ابتدایی هستن الان دارن داد میزنن شعار میدن طوری که صداشون تا آمریکا بره واای مغزم ترکید اینقدر سروصدا هست یه روز مدرسه نرفتم صدای اینا دیوونم کرد 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

🤣🤣

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باورت نمیشه خونه ما نزدیکش پنج تا مدرستت خوبه صبحا کلاسم وگرنه خودکشی چیزی میکردم

ولی اسی خیلییی خوب گفتی صداشون تا امریکا بره🤣🤣🤣🤣🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
من همیشه میرم مدرسه دخترم میگم طفلی این همسایه ها

واقعا من یه روز رو موندم خونه مدرسه نرفتم اینقدر سروصدا میکنن سردرد شدم از الان تا ظهر مغزم میترکه بیچاره اونایی که مدرسه نمیرن چی میکشن از سروصدای اینا 

برا ما چسبيده به مدرسه فقطم آهنگ ميذارن والا ما مدرسه ميرفتيم اينطور نبود

برا ما ناظمه شمر بن ذل جوشن بود برا اینا بهنام باننی میزارن🤣🤣🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
بهشون تذکر بذید برنامه هاشونو بزارن برا زنگ دوم ینی حدود ۱۱ الان واقعا زودع من بچم تا ۱۰ میخابه فکر ...

ده بار تا حالا همسایه ها اعتراض کردن به این مدرسه ولی خب هیچ فایده ای نداشت از تذکر گذشته حتی پاسگاه هم رفتن همسایه ها یه بار