2777
2789
عنوان

بابام قرص برنج خرید برام🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 14647 بازدید | 264 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از دیشب یسره تو سرچ نتم شما بزن نت بخون تا ۷۲ساعت طول میکشه حتیحتی محدود نجات یافته هم داشته

انشاءالله شفا پیدا می‌کنه و توبه می‌کنه فرصت داده بده بهش مرگ بدیه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

اقا بحث رو به بیراهه نکشونید ناموسا دارم کاسبی میکنم بساط پهن کردم 🤣🤣🤣تو اون تاپیکم که عنوانش (بچ ...

بالاخره باید بدونم از کی قرص میخرم یا نه 😂😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
این چه حرفیه؟داشته باشم؟؟؟نداشته باش لطفا .چند سال پیش یکی از دوستای دوستام با برادرش دعواش شده بود ...

انقدر گازش خطرناکه که وقتی طرفو میبرن بیمارستان پرستارا بالا سرش ماسک میزنن که اون گازش خودشونو مسمموم نکنه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
این چه حرفیه؟داشته باشم؟؟؟نداشته باش لطفا .چند سال پیش یکی از دوستای دوستام با برادرش دعواش شده بود ...

بعضی مواقع میزنه به سرم بخاطر مشکل ریزش بی دلیل موهام که درمان نمیشه 

اگر نمیتونید مرحم باشید روی زخم یکنفر نمک نپاشید شاید تو خانواده خوبی بزرگ شدی که نمیتونی درک کنی مم ...

اسی خطای ناموسی چیزی ازت دیده اینقدر بی رحم شده؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

یه پسر خاله دارم از وقتی یادم می یاد میخواد خودکشی کنه از قبل هم اعلام میکنه که میخوام خودکشی کنم چ ...

اون به احتمال زیاد اختلال شخصیتی داره 

و به احتمال زیاد رفتارش هم به خاطر ترس از رها شدن و طرد شدن هست و اگر این طرحواره ش درست بشه شاید درست بشه 

اما اون فامیل ها قطعا یک اثری قبل از خودکشی شون بجا گذاشتند که فقط خانواده شون خبر دارند... 

اما خب خانواده شون به خاطر ترس از ریختن آبرو، چیزی لو نمیدند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بیخیال عزیزم کارش اشتباه بوده ولی اونم احتمالا خسته شده عصبیه خون ب مغزش نرسیده این کارو کرده شایدم اصن قرص برنج نباشه در کل قرص برنج خیلی مرگ دردناکی داره اکثرا بعد مصرف پشیمون میشن توام تا تقی ب توقی میخوره تهدید ب خودکشی نکنه انگار زیاد میگی

نه عزیزم اصلا فکرشم نکن 

هیچ چیز و هیچکس ارزش اینکارو نداره 

بهش فکر نکن اصلا جدیش نگیر باباتو ووو بی اهمیت باش

الانم برو بیرون قدم بزن حالوهوات عوض بشه🙂💋

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او