2777
2789
عنوان

بابام قرص برنج خرید برام🙂🙃

14647 بازدید | 264 پست

صبح دعوامون شد گفتم خودم میکشم از دستت راحت شم 

رفت قرص برنج خرید گذاشت رو میز رفت بیرون زیبا نیست 🙃

مامانم خونه نیست تنهام بخدا داره میزنه به سرم خودمو جدی جدی بکشم 💔

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیارست :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزدلم بخاطر یه ادمی ک اینقدر بی اهمیته میخوای زندگیتو خراب کنی؟ ایندت اخرتت رو خراب کنی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بیخیال ادما تو دعوا و عصبانیت یه کارایی میکنن....الان که خونه هیچکس نیست برو زیر پتو بگیر دو ساعت بخواب بعدش که پاشی آروم شدی دیگه....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

مگه قرص برنج نقل و نباته بدن دست مردم?!

بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق تو کتاب تاریخ فردا . بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردا .بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده .ولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده .جنگ فقر و تحریم ستم این جهان پلشته.کی میدونه غیر خودمون چی به ما گذاشته؟!هیچکی توی تاریخ قده ما خون دل نخورده واسه یه ذره زندگی این همه نمرده.

اسی ول کن تروخدا گیرومون اوردی قرص برنج مگه اسپرین بری از سرکوچه بخری؟ 

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)