2777
2789

خواهش میکنم اگر فامیلی چیزی دارید بگید من یه سوال دارم که کوتاه هم هست

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

در چ موردی

ممن با یه موسسه ی کنکوری قرار داد ۳ ماهه نوشتم و پول این ۳ ماه رو پرداخت کردم

۱۰ روز ازش گذشته

ولی به دلایلی میخوام کنسلش کنم 

قرار داد تو پی دی اف بود که نمیشه فسخ کرد و....

ولی من چیزی امضا نکردم و ننوشتم

الان میتونم پول دوماه دیگ رو پس بگیرم 

یا نهایتا یکم جریمه بپردازم بقیه پول رو پس بگیرم؟؟؟؟

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممن با یه موسسه ی کنکوری قرار داد ۳ ماهه نوشتم و پول این ۳ ماه رو پرداخت کردم۱۰ روز ازش گذشتهولی به ...

بسختی چون متن و قراردادی بین دو طرف انجام نشده و طرف مقابل ب راحتی میتونه انکار و حاشا کنه .همه چی ب انصاف طرف مقابل داره

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
بسختی چون متن و قراردادی بین دو طرف انجام نشده و طرف مقابل ب راحتی میتونه انکار و حاشا کنه .همه چی ب ...

بنظر شما پس یعنی هیچ راهی نیست؟ 

بنظر شما پس یعنی هیچ راهی نیست؟

هست میگم بستگی ب انصاف و‌وجدان طرف مقابل داره میتونه قبول کنه و عودت بده میتونه انکار کنه

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
بستگی با مفاد قرارداد داره که آیا حق فسخ گذاشته باشه یا نه اگر گذاشته با چه شرایطی . در غیر اینصورت ...

تووثرار داد نوشته تا ۲ روز اگر پشیمون شدید با کسر ۲۰ درصد هزینه ما بقی پس داده میشه

الان ۵ روز گذشته

هست میگم بستگی ب انصاف و‌وجدان طرف مقابل داره میتونه قبول کنه و عودت بده میتونه انکار کنه

میشه دعا کنیدقبول کنن خیلی ممنون میشم ❤ 

تو قرار داد نوشته اگر قبل از شروع کار پشیمون شید با کسر ۲۰ درصد عودت داده میشه

الان ۵ روز گذشته 

باید با خود موسسه صحبت کنی ببینی چه رویه ای برا این قضیه دارن هر موسسه ای متفاوته

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

انشالله خیر باشه برات . چقدر پول دادی؟

۲ و ۹۲۵ دادم تا ۷ بهمن .... ولی میخوام کنسل کنم اصلا با مشاور جدید کنار نمیام دلم میخواد با همون قبلیه بردارم ولی فقط دوران جمع بندی