2777
2789
عنوان

فریزر مادرشوهرم بهشتی برای خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 167 پست
طبقات بالای فریزر که حالت کمد و کشویی نیست ،چی می‌زاری ؟میگن چیزایی بزار که دوهفته ای مصرف بشه درسته ...

فزیزرمن همش کشوعه فک کنم سایدا اونجوریه ببین در فریزرموبازکنی همه چی توش پیدامیکنی ازانبه بگیر تا لوبیا سبز ونخودفرنگی وذرت و.......خلاصه همه چی

منم یه چیزایی دارم که اصلا خودم نمی‌خورم از جمله گردو ... لواشک... آلبالو خشک .... حتی مایه لواشک یه ...

تو ایران روانی نیس عقلانیه

یهو یه چی نیست میشه و یا بشدت گرون 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا پیاز سرخ شده فریز نمیکنین؟

سرخ نمیکنم خوشم نمیاد

تازه خرد میکنم بسته بندی میکنم بعد هرچی بخوام درست کنم یه تیکه میندازم تو قابلمه و سرخ میکنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم یه چیزایی دارم که اصلا خودم نمی‌خورم از جمله گردو ... لواشک... آلبالو خشک .... حتی مایه لواشک یه ...

بله همینطوره 

آلبالو فریز داشتن لواشک درست میکردن زیاد بود فریز میکردن 

وقتی زمستونها میرفتی خونشون 

میگف مامان برو در سوم فریزر لواشک  هست بیار بخورین 

آلبالو یخ زده  بخورین با گلپر .

قند داشتن ولی بستنی یه عالمه نوه ها میرفتن میخوردن 

ای تا شب بگم .....

ولی چه حیف ذخیره کرد 

زعفرون و هل  رفت پای حلوا 

گردو رفت تو خرما 

گوشت و مرغ و مابقی چیزا شگم بچه ها

ای داد بیداد 

من مامان شدم🥲
منم همینم گوجه بسته بندی میکنم برا آبگوشتیپیاز خرد میکنم که یه بار حوصله نداشتم سریع ازون بندازم قاب ...

منم همین طور مثلا ماتابستون یه جعبه انبه گرفتیم یه مقدارشوخوردیم یه مقدارشوخوردکردم بسته بندی کردم درطول سال استفاده میکنم بادمجون سرخ کردم سبزی قورمه سبزی کوکو سبزی سوپ واش لوبیا نخود فرنگی هویچ املت خرماو......

تو ایران روانی نیس عقلانیهیهو یه چی نیست میشه و یا بشدت گرون

چی بگم 

من که حس کردم داره به فریزر فشار میاد یه سری بردم برای فریزر دفتر 

یه موقع نگاه میکنم حس خوبی نمیگیرم

جسارت به کسی نباشه حس میکنم شبیه موش شدم... در حال انبار کردن

آخرش هم خیلی چیزا رو میدم بقیه 

االههی خدا به روزیتون برکت بده ختم سوره واقعه داشته باش معجزشو براافزایش رزق وروزی میبینی سلیقه هم م ...

من خودم همیشه رب و سبزیجات و هرچی هست خودم پاک میکنم هم بصرفه تره از لحاظ اقتصادی هم همه چی دم دستم هست .اما خوب شک ندارم غذای فریزری ضررش بیشتره .اینکه ماده ای یخ بزنه و یخش اب بشه ار فایده اش کم میشه .تازا که بهتره .یدیما تازه همه چی میخوردن خیلی بهتر بود ما سبک زندگیامون بد شده دور از جون همه این همه بیماری و سرطان و ...هم شاید بخاطر نحوه بد مصرف باشه اما خوب مجبوریم چه میشه کرد 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منم همین طور مثلا ماتابستون یه جعبه انبه گرفتیم یه مقدارشوخوردیم یه مقدارشوخوردکردم بسته بندی کردم د ...

اره انبه

موز برای شیر موز

ماها که بچه کوچیک داریم خیلی خوبه 

بله همینطوره آلبالو فریز داشتن لواشک درست میکردن زیاد بود فریز میکردن وقتی زمستونها میرفتی خونشون می ...

دقیقا 

من که بچه و مهمون هم ندارم 

بعد ۱۳ سال یه سری ظرف و... از جهیزیه م هنوز آکبند هست 

نگاه بهشون میکنم حس خوبی نمیگیرم