2777
2789
عنوان

خودم باورم نمیشه انگار خوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 53 پست
مطمئنید کلاه برداری یا اموال توقیفی نیستن؟

ننهنه بابا چن سال میشناسیم. اینا هیچ بچه ای ندارند. خودشون گفتم داریم میگیریم به شوهرم گفتن همیشه انگار پسرمان میبینیم...میگفت اکه پسر داشتیم مثل تو بود قطعا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا یه سری چیزا ایران هست که اینجا نیست همین دیشب با همسرم رفتیم قدم زدیم کلی از همکاراش شاکی بود ...

به سلامتی شما کجا هستید عزیزم .خیلی خوبه تجربیاتشون رو به اشتراک بذارید اینجا یه عده عاشق مهاجرتن اما ممکنه واقعا اطلاعات کافی نداشته باشن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

پولی که اینحابهت دادن ممیخوای ببری اونورحروم کنی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
به سلامتی شما کجا هستید عزیزم .خیلی خوبه تجربیاتشون رو به اشتراک بذارید اینجا یه عده عاشق مهاجرتن ام ...

آلمانیم 

همسرم بیشتر از بیست ساله که اینجاس همیشه میگفت یه عده فک میکنن اینجا بهشته ولی واقعا اینجوری نیست 

من خودم منکر امنیت اقتصادیش و نظمش نمیشم اما امنیت ذهنی و روانی نداری ارامش نداری مخصوصا اینجا که از هررر فرهنگی پر شده همسرم میگه سرکار جنگ روح و روانه المانیا بعضیاشون خودشونو خیلی بالا میدونن و هرچی دلشون بخواد به مهاجرا میگن و اینکه نمیتونی ارتباط بگیری با کسی سخته حالا من درونگرام کمتر اذیتم دوستم برونگراس خیلی بهم میریزه از این بابت 

پولی که اینحابهت دادن ممیخوای ببری اونورحروم کنی

خودشون راهی ان. میره پیش خواهرش انقدر داره که به من داده هنوز ایلیادره...گفت جای بهزیستی به شما میدم یک خانواده رو نجات بدم

خخوخودشون گفتن برید نمونید. داره جنگ میشه

چرابه مانگفتند

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
2810