2777
2789
عنوان

بچه هاا تغییر بعد از کاهش وزن زیاااد

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 91 پست
نه عزیزم دکتر تغذیه رژیماشو هیچ قبول ندارم من فکر میکنم هرکس بدن خودشو بیشتر میشناسه 😍من مامانم بعد ...

مادرتون رژیم چحوری گرفت؟

خیلی فشرده؟

پوست اطراف شکمشو اینا خراب نشد؟

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

خوشبحالشون واقعا خیلیی آدم تغییر میکنه من الان حتی عکسای بچگیمو میبینم میگم چقدر لاغر بود (با اینکه ...

مطمعنم خیلی تغییر میکنی دوست همسرم صورتش مث رضا زاده بود همونقدر پر و افتاده بود الان کلا جمع شده واقعا خودش داره لذت میبره خیلی سختی کشید ولی ارزشش داشت

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا خوشگلتر میشی دوستم چاق بود ۳۰ کیلو کم کرد وقتی وزنش پایین اومد زیباییهای صورتش تازه معلوم شد

آره منم صورتم پف شده بخاطر چاقی رنگ پوستش تیره نشد عزیزم، چون من سفيدم میترسم تیره بشه پوستم، ولی واقعا آدم چه اعتماد به نفسی میگیره 😍😍

آره مثلا من پرتقال بیشتر میخورم، موز و اینا نه... مثلا امروز ناهار نمیخوام بخورم به جاش 2 تا خرما با ...

یه هفته رژیم جنرال موتور بگیر 

یه هفته کانادایی

یه هفته تخم مرغ ابپز 

یه هفته رژیم سوپ و ولوبیایی

که تکراری نشه زده شی ول کنی

یااینکه از دکترا رژیم کتوژنیک بگیر اگه اراده ت فولادیه

حتما یروز درمیون فستینگ باش.۸شب ببعد چیزی جز وچایی و قهوه نخور،برووو تا ۱۲ظهر فرداش فست رو باز کن .

مطمئنم خیلی سریع آب میکنی چون وزنت بالاس 😍

ناشتا دانه چیا با اب  بخور 

قبل ناهار شام سرکه سیب بخور یا یه کوچولو میوه یا سالاد که ته دلتو بگیره غذا کمتر بخوری

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
ممنونم عزیزمم اره همین کار رو میکنم که تکراری نشه 😍❤️🙏🏻

خواهش میکنم موفق باشی🤩

منم از ۹۴رسیدم ۶۷ 

الان باردارم دوباره چاق شدم ولی نه ۹۴.

برنامه بشقاب نصب کن 

بااااید کالری ای که میسوزونی با ورزش،تعدادش بیشتر از کالری ای باشه که میخوری 

تا لاغر بشی

آره منم صورتم پف شده بخاطر چاقی رنگ پوستش تیره نشد عزیزم، چون من سفيدم میترسم تیره بشه پوستم، ولی وا ...

نه رنگ‌پوستش اصلا تغییری نکرد 

رژیمش اصولی و سالم خوری بود براهمین پوستشم اسیب ندید 

یادمه رژیم بود اب خیلی میخورد

خواهش میکنم موفق باشی🤩منم از ۹۴رسیدم ۶۷ الان باردارم دوباره چاق شدم ولی نه ۹۴.برنامه بشقاب نصب کن ب ...

عزیزممم ایشالله بسلامتی آفرین به شما رژیمتون چطوری بود شما

ایشالله نینی بسلامتی بیاد عزیز دلممم😍🥺🩷🩷🩷

آره آب خیلی تاثیر داره، آخه خیلی‌ها میگن پوست تیره تر میشه

تو فامیل ما ۸۰ درصد چاق بودن .ژن چاقی داریم 

الان همشون لاغر کردن ی عده با رژیم ی عده اسلیو چند تا موردم پیکرتراشی کردن من تو هیچ کدوم تیرگی پوست ندیدم 

عزیزممم ایشالله بسلامتی آفرین به شما رژیمتون چطوری بود شماایشالله نینی بسلامتی بیاد عزیز دلممم😍🥺🩷 ...

تو اون تاپیک م که نوشتم بچه هایی که درخواست دوستی دادن بیان...تو اون کامل توضیح دادم بخون