2777
2789
عنوان

چرا من انقدر زن بی خرج و زمختی ام 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 86 پست
وااای فقط مامانامامان منم همینجور خیلی دعوام میکنه 😂😂😂

همون دیگه یکی نیست بگه آخه ما دخترا به این خوبی چه. جوری دلشون میاد دعوامون کنن 😁

مجردی شما ؟

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

همون دیگه یکی نیست بگه آخه ما دخترا به این خوبی چه. جوری دلشون میاد دعوامون کنن 😁مجردی شما ؟

نه متاهلم😂😅

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همیشه باخودم میگم حیف چقدر زحمت کشید امالذتی نبرد راستشوبخوای یه وقتاتودلم ازعموهم دلگیرمیشم میگ ...

ما ۵ تا خواهریم ۴ تا خواهرا خیلی ب خودمون می‌رسیم مخصوصا از لحاظ لباس و لوازم آرایش و خوردوخوراک یک خواهرمون تو عمرش لباس نخریده همش لباسای دست دو مارو میگیره میپوشه شوهرش میوه آجیل و خوردوخوراک عالی میاره خونه ولی خودش لب نمیزنه ها فقط میده تو شکم شوهرو بچش بعد هرچی دعواش میکنیم بی فایدس میگیم خب خودتم بخور ب خودت برس یا میگیم لباس خوب بخر بپوش ن لباس بیرون ن مجلسی ن خونه ای اصلا نمیخوره وضعش خوبه ها چون همش و یا سکه تمام بهار میخره یا طلاهای کت و کلفت و اونارو هم استفاده نمیکنه خب فردا عروسش میاد استفاده میکنه کیف میکنه دیگ چون شوهرشم پول میده زیاد ولی یک قرونش و خرج نمیکنه ....حالا من یکی تا کارتمو ب ۰ نرسونم ول نمیکنم ک

نه متاهلم😂😅

به سلامتی 😍 

مامان من جلو شوهرمم میگه میشینن دوتایی نصیحت میکنن کو گوش شنوا 😁

شانس مامانم آبجیمم همینجوریه 

۱۰ درصد؟ما ۶۰ درصد و پس انداز میکنیم . بقیه م هزینه های واجب وتغذیهتغذیه مون خوبه(اونم بخاطر اینده م ...

خب اصولی نیست دیگه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
به سلامتی 😍 مامان من جلو شوهرمم میگه میشینن دوتایی نصیحت میکنن کو گوش شنوا 😁شانس مامانم آبجیمم همی ...

یه پا مادرشوهرن 😂

من مدیرت کله پولا با شوهرمه راستش درتوانه من نیس مدیریت کنم همه پولارو ب بوق میدم

ولی همون پولایی ک میزنه بکارتم درجا میره

اوندفه میگف یاس پولداره میتونه یه ماشین بگیره

موجودی براش گرفتم ک پونصد فقط توش بود بنده خدا باورش نمیشد🫤دقیقا اینشکلی بود

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
خدارحمتشون کنه انشالله مجردافامیل امسال رکوردبشکنن هرروزعروسی دعوت باشی

فدات عزیز دلم ان شاالله برای شما هم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه پا مادرشوهرن 😂من مدیرت کله پولا با شوهرمه راستش درتوانه من نیس مدیریت کنم همه پولارو ب بوق میدمو ...

😂😂  بنده خدا ها 

چی میکشن از دست ما

😂😂 بنده خدا ها چی میکشن از دست ما

😂😂😂