2777
2789
معمولا یه سونو برای سی و دو هفته میدن برای وزن جنین و یکی هم سی و هفت هفته که برای وضعیت قرارگیری جن ...

دکتر من وسط این هفته ها رو گفت برم فک کنم دوتاشو یکی کرده😂😂

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

چرا بعضیا هفته 28سونو دارن بعضیا ندارن؟

من سونوی داپلر یا همچین نامی داشتم 

چون سزارینی بودم دکترم می خواست ببینه چسبندگی نداشته باشه جفت البته حدس دکتر سونو بود چون منم فکر میکردم همه سونو میدن 

ولی دکتر سونو ازم پرسید مشکلی داشتی که دکتر سونو نوشته گفتم نه گفت زایمان چندمته و تا فهمید دومیه و اولی سز بوده گفت پس برای همین دکترت سونو نوشته 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعضی از دکترها ماهی یه سونو رو مینویسن ولی این سونوها ضروری نیستن انجامشون و ضروریها رو میتونی ...

کلا تا الان که تو ماه هفتمم سه تا سونو بیشتر ندادم

خودم حدس میزنم چون جفتم پایینه بوده شاید میخواد ببینه بالا اومده یا نه

خدا کنه همین باشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
کلا تا الان که تو ماه هفتمم سه تا سونو بیشتر ندادم خودم حدس میزنم چون جفتم پایینه بوده شاید میخواد ...

بازم خوبه سه تا دادی من دو تا بیشتر ندادم 😔

دلم برای بچم تنگ شده

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من سونوی داپلر یا همچین نامی داشتم  چون سزارینی بودم دکترم می خواست ببینه چسبندگی نداشته باشه ...

پس احتمالا مال منم بررسیه جفتمه ،چون طول سرویکسمم کوتاه بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بازم خوبه سه تا دادی من دو تا بیشتر ندادم 😔 دلم برای بچم تنگ شده

هفته 18م اخریش بود 

من دلم تنگیده

پس احتمالا مال منم بررسیه جفتمه ،چون طول سرویکسمم کوتاه بود

اره دیگه اونهایی که مشکلی داشتن برسی میکنن 

بدبختی به منم گفت خونرسانی سمت چپم کمه 

بچم کم وزنه چهل گرم کم داره 😑

اره دیگه اونهایی که مشکلی داشتن برسی میکنن  بدبختی به منم گفت خونرسانی سمت چپم کمه  بچم ...

اووخی 😍 چقدر بود وزنش؟؟

دلتون تنگ نشه 

سونو خیلی هم خوب نیست 

من مجبور شدم از اول بارداری دو تا. داخلی دو تا غربالگری و یه عادی و یه داپلر بدم یعنی شش تا تا حالا احتمالا دو تای دیگم داشته باشم 

اره دیگه اونهایی که مشکلی داشتن برسی میکنن  بدبختی به منم گفت خونرسانی سمت چپم کمه  بچم ...

انشاالله که میری سونو میگن مشکلت حل شده ،حلیم بخور وگوشت وکباب بخور وزن بچه رو بالا میبره 

اووخی 😍 چقدر بود وزنش؟؟

حال ندارم برم برگه ی سونو رو ببینم 😂ولی احتمالا باید یک کیلو و صد باشه که بچه ی من یک و شصت هست 

چهل گرم کمتره 

انشاالله که میری سونو میگن مشکلت حل شده ،حلیم بخور وگوشت وکباب بخور وزن بچه رو بالا میبره 

قندمم بالاست باید رعایت کنم وگرنه همش گشنه هستم 😑

عزیزززززم

پس بگو همش باید مراعات کنی 

انشاالله که بچت وزن میگیره هرچند میگن سونو خطا وزن هم زیاد دارن

آخی ، عیبی نداره بعدا که دنیا بیاد شیر میخوله توپول موپول میشه😍😍😍

2810