2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی رنگ میگیره؟رنگ قهوه ای گذاشتم بیشتر سفید شد😭

هبچ رنگی بجز مشکی رو نمیگیره ولی خرابش میکنه از لحاظ سلامت مو

بنظرم باهاش بساز تند تند کوتاه کن تا بلند بشن...من هنوز جلوی موهام سلامت نشدن بعد از ۱ سال...انگار از ریشه خرابشون میکنه

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

هبچ رنگی بجز مشکی رو نمیگیره ولی خرابش میکنه از لحاظ سلامت موبنظرم باهاش بساز تند تند کوتاه کن تا بل ...

من اصلا اهل رنگ مو نیستم موهای خودم رنگشون عالیه و پرپشته دوس دارم خواهرم خودش گذاشت برام ولی خیلی سفید شده انگار موهای پیرزن ۸۰ساله س

من اصلا اهل رنگ مو نیستم موهای خودم رنگشون عالیه و پرپشته دوس دارم خواهرم خودش گذاشت برام ولی خیلی س ...

رنگسازش کن ی نسکافه ای تیره بزن روش ولی مشکی نزن.. مشکی خیلی آسیب زننده تر از دکلره هست

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

عزیزم شماره چند بگیرم؟نمیخام پرکلاغی بشه یکم کم رنگ باشه

عزیزم من سالن دارم اگرمشکی بزنی خداحافظی کنی باموهات 

اگرمیخوای تیره تربشه رنگ شماره 7دودی و6شکلاتی بگیر بزن رنگشم خوب میشه