2777
2789
عنوان

دوست ندارم برم سرکار اما مجبورم

484 بازدید | 23 پست

۲۰ سالمه بابام بهم پول نمیده

کارم جوریه باید ساعت ۵ بیدار بشم خیلی سخته نمی‌دونم چکار کنم 

از یه طرف دوست دارم مستقل بشم پول در بیارم از یک طرف سخته هر روز ۵ صبح بلند شم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب زود بخواب. عادت می کنی

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

شغلت چیه؟

منم ۱۸ سالمه بیشتر روزا ساعت چهار صبح بیدار میشم تا برم دانشگاه اکثر کلاسام تایم صبحه و خیلی مسیر طولانیه درکنارشم شاغلم اما یه مدته نمیرم تا پروژه جدید بدن 

می‌دونم سخته صبح زود بیدار شی اما خب به پولش فکر کن 

استارتر تا گل نسوزه گلاب به دست نمیاد صبح بیدار شدن سخته امااااا پول در آوردن ارزش این سختی رو داره من هم دوست ندارم برم سر کار ولی مجبورم و پنج صبح بلند میشم حقوقمم ۶ تومنه ولی تو این ۶ ماهی که سر کار میرم خیلی برام خوب بودم  اسی از خونه موندن هیچی درنمیاد نه آرامش نه رفاه نه پول فقط و فقط باید زحمت بکشی تا بتونی به پول برسی

جسارتا شغلت چیه درآمد خوبی داره؟همکارات چطورن؟ب عنوان ی شغل موقت نگا کن تا کسب کار مورد علاقت رو پید ...

توی کارخونه خط تولید 

همین موقت هم سختمه واقعا نمی‌دونم چکار کنم