2777
2789
عنوان

کاش الان بچه ام بغلم بود

1009 بازدید | 65 پست

۲۴ سالمه 

ی ازدواج اشتباه زندگیمو سیاه کرده 

نمیتونم خودمو جمع کنم بیست کیلو اضافه وزن دارم اصلا دلم نمی‌خواد حتی موهامو شونه کنم دلم میخواد دراز بکشم بمیرم از هر طرف داره بهم فشار میاد خیلی خیلی خیلی خسته ام 

زورم نمی‌رسه چیزی رو تغییر بدم کاش حداقل بچه داشتم الان بغلش میکردم شاید حالم بهتر میشد ‌‌....

هیچی حالمو خوب نمیکنه و من یک قدم تا کشتن خودم فاصله دارم 

تراپی هم رفتم همینم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر که بچه نداری

چون هم اون اسیب میدید هم تو

برو باشگاه،کار پیدا کن برو سرکار

تو روحیه ات تاثیر بشدت بالایی داره

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

اولش سخته ولی سعی کن کم کم شروع کنی

همین الان پاشو حتی به زور و سختی شده

موهاتو شانه کن با یه کش خوشگل ببند

نزار افسردگی کل بدنتو بگیره 

تو هنوز هم حق زندگی و خوشبختی داری

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

قبول کن که ازدواج اشتباه پیش میاد، اما هر کسی نمیتونه از پسش بربیاد و زندگیش رو دوباره بسازه. حالا دوست داری تو این ماجرا یه قربانی شکست خورده همیشگی باشی یا کسی که اراده داره از نو همه چی رو بسازه؟ که بشه مایه فخر خودش و بقیه و حسرت دشمناش؟

اول برو روانپزشک. شاید لازمه یه دوره قرص افسردگی بخوری. بهت کمک میکنه خودتو جمع کنی و تحرک کنی

من ۳۴ سالمه و هنوز بچه نیومده بغلم

عزیز دلم جوونی، هنوز کلی وقت داری، لاغر کن، ازدواجتو درست کن، ازدواج خوب کن بچه هم بیار

تصمیمات درست بگیر و زندگیتو بساز

این کاربر از تاپیک زدن توبه کرده... 
من تاپیکات رو خوندم واقعا با شوهر بی محبت و خائن و مریض جنسی چه فایده ای داشت که بچه هم داشته باشی ا ...

خیلی دوستش داشتم دلم میخواست ازش بچه داشته باشم باردار هم شدم بچه ام سقط شد حتی سونوگرافی هم نیومد حتی یه ذره از هزینه س ق ط بچمو نداد (خودم شاغلم ولی پس وظیفش چی بود ؟) 

اصلا فکرشم نکن با بچه که سختر بود 

خداروشکر کن جدا شدی و بچه نداری 

نجات از افسردگی سخته 

منم بعد ۶ سال هنوز سرپا نشدم 

الانم باز دچارشم 

اول روانپزشک برو یه قرص بده گریه اضطراب استرست رفع بشه 

بعد هم باید خودت شروع کنی قدم های کوچیک کوچیک 

مثلا یه دوش کوتاه

یه مو شدنه کردن و ....

و از همه مهمتر تنها نمونی خیلی زیاد 

و ورزش 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤